siz ne umdunuz ne buldunuz kızlar ??
Valla banada iki bilezik tek taş bebişe de künye yeter mi dedi yeter dedim bu fotodan sonra Bi kıllandım meyve suyu alıp gelmesin kız bide
Bnde istedm arkadsm gomlek kollarna altin islemi.yaptr dedi esime soyledm ben ali agaoglunun oglu degilim askim abartya nenetten gerek var sadrazam.dogurmucn ya dedi
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk adamın yapmayacağı seyi neden bekleyim canim. Bende böyle bise istesem bizimkide ben dogururum der
Cnm ceyrekli bileklik aldi maastada baska ne istersn onu al ddi baklm yarn maas gunu kararszm
Vallan cnm bi kere sordu kelep.istiyorum dedim tamam dedi bidahada konusu olmadi dur akşam bi hatırlatayım az kaldi sonuçta
Bende bilezik istedim yada ceyrek altınlı olandan alacak bakalım kaynanamında alması lazımmı onu merak ediyorum yada alır mı bana kızıma alacak hadide banada alması lazım demi ilk gelin ilk torun
Bi yüzük falan bekliyordum ama baktım ki bişey almıyo bende yaş pasta istedim
Valla bacim beklemedeyiz bi iki kere alttan mesaji verdim ozel gunleri atlamayız ama bakalim bisey yapmazsa söylenirim herhal
Benimki hediyeden anlamaz normalde ruhsuzdur sen iste ben alayım der hep Ama hamilelik hediyesi aldı bi bilezik. 24 gün oldu doğum hediyesi de daha meydanda yok. He umut etmek de istemiyorum aslında hediyeni hamileyken aldım der diye ama bekleyip görcem bakalım.
1,491,319 soru
24,370,157 cevap
347,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın