0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından

image

kayınvalidem ve kızım <3<3 çok severim kendilerini :kissing: birbirimize yakınız, ha varlığı ha yokluğu hiç kaynanalığını görmedim. Torununa çok düşkün kızımda babannesine, elinde ki örgüyü torununa örüyor, kıskanmasın kuzum ilk ona örcem sonra bebeğe dedi o kadar çok ince düşünür yeleği ördü bitirdi şimdi oğluşumuza örüyor. Burda çoğu kişi kaynanadan isyan ediyor biliyorum... Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :)

3 Cevaplar

+1 oy
(7,481 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aminn canim. Aminnm bende oyonde cok sansliyim hamdolsun. Az once görümcemle konuştum da kaynanam sehir disinda evi temizlenecek gelini yormayin hamile diyormus:angel: Allah var zaten normalde bile canim gorumcelerim hiç biseye elletmezler saolsunlar ailecek cok iyiler. 

(514 puan) tarafından
Ne güzel canım sevindim senin adına :) bende şanslıyım aile konusunda sıkıntı yaşamadım çok şükür Allahıma❤
(7,481 puan) tarafından
Cok sukur canim ❤
-Reklam-
+1 oy
(1,204 puan) tarafından

Aminnn dee kıskandık şimdi :silly:

(514 puan) tarafından
Amin :) kıskanın diye yazmadım ama içimden geldi :)
(1,204 puan) tarafından
Allah muhabbetinizi artırsın. Benim kaynanam da iyi  sayılır bazen zararı oluyor tabii  ;)
(514 puan) tarafından
Amin canım. Arada bi kaynanalık yapmadan duramıyordur şeytan dürtüyordur onu :D
+1 oy
(213 puan) tarafından
Masallah Allah bozmasin canim bizde kuşak catismasi var ve aksam yemegini hegun birlikte yedigimiz icin sık görüşüyoruz onun sevdigini ben sevmiyom benim sevdigimi o sevmiyo o yuzden bazen tatsizlik cikiyo 55 yasindaki kadinla 21 yasinda birinin ayni seyleri sevmemesi cok normal ama bunu ona anlatamiyom ben o yuzden bide herseyi ben biliyorum diyo kucugum diye beni beceriksiz gormesi sinir ediyo keske benim kaynanamda azicik anlayisli olsa
(213 puan) tarafından
Nihanimmm
Valla hamileligin basinda cok bulanti cektim kaynanam her Allahin gunu koyun eti kattirdi her yemege icim bulniyo yiyemiyom dedikce inadina yapar gibi davraninca iyice sogudum
(7,481 puan) tarafından
Seninki vicdansiz mis bacim. Allah yardimcin olsun. Bana o yonde benimki cok anlayisli ALLAH razi olsun. Senin kaynanayada Hidayet versin Rabbim:/ uzuldum inan
(213 puan) tarafından
Bebek dogsun esimlen konuscam biz evimizde yiyelim yemegi diycem hergün hergün bi aşagı bi yukari elnkadar bebeklebperişan olmak istemiyorum cocugunda düzeni bozulur diycem annesini katmiycam katarsam esimle aram bozulur bebegi bahane edicem yapicak bisim yok hembkayin pederim sigara iciyo evde bebege zararli diycem bi sekilde ikna edicem
(514 puan) tarafından
Aynen öyle yap en iyisi altlı üstlü oturmakta zor yaaa Allah yardımcın olsun
(213 puan) tarafından
Saol tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 422 göst.
5 Ekim 2022 Aile kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu

407,245 soru

12,224,166 cevap

36,825 kullanıcı

...