0 oy
737 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,575 puan) tarafından
Çok mutluyum bacılar bugün anama geldim çok özlemişim. Eşimi evimi çok seviyorum ama anneme geldiğim zaman gidecegimde arabada hıçkıra hıçkıra ağlıyorum onları tek bırakmak çok zoruma gidiyor niye böyle oluyorum aramız uzakta değil ne zaman eşime gidelim desem getirir aslında bazen kızıyor niye ağlıyon yarın yine getiririm diyor ama 

12 Cevaplar

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Gizun aydin canim 
(2,575 puan) tarafından
Ya maşallah gözlerin ne güzel kız senin teşekkürler canim
(5,514 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
Sende cok guzelsin ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım insan mutlu oluyor bizde yakınız ama eve döneceğim zaman içim buruk oluyor
(2,575 puan) tarafından
Kız ben zorla götürüyor gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum buruk felan değil yani bildiğin salya sümük oluyorum
0 oy
(12,272 puan) tarafından

Ne agliyon  gerçekten  :D gurbette  olanlar ne yapsın  

(2,575 puan) tarafından
Tek evin içinde hep kimse yok yanında. Babam 9da geliyor akşam. Çok sıkılıyor arada bize getiriyorum ama. Bilmiyom çok kötü oluyorum gideceğim zaman
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Yaaa bende oyleyimmmm cannim annem ozledimmm:'(

(2,575 puan) tarafından
Bende ne zamandır görmüyordum en son geldi temizlik yaptık gitti yeni geldim sanki 2 yıldır görmüyorum
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Sahiden niye ağlıyon eşinin yerinde olsam ağlarsan seni bida getirmem derdim:)

(2,575 puan) tarafından
Anneme çok düşkünüm sesi kötü olsun hemen ağlarım esimi ariyom git anneme bak diye ne zamandır gripti gelme sanada bulaşır dedi evij içinde tek başına hasta hasta durdu
0 oy
tarafından

Allah anne ve babalarimizi bize bağışlasın hep o kapıyı açmak nasip olsun inşallah bizlere

(2,575 puan) tarafından
Aminnnnnnnnnnn annemsiz bı hayat düşünemiyorum eşime diyorum çocuk doğduğu zaman bana bişey olursa annem baksın onu anne bilsin diyorum
tarafından
Rabbim onları bizden almasın inşallah , hayırlısı ile bebeğini buyutyrsn inşallah
(2,575 puan) tarafından
Aminnn. Annem ben ölmeden ölmesin. Onun acısına dayanamam ben ölürsem şunu yap bunu yap dediğinde nefes alamıyorum istemsizce ağlıyorum dayanamıyor susuyor bazen rüyamda görüyorum biri beni boğuyor gibi uyanıyorum Allah'ım o acıyı yaşatma bana
tarafından
Rabbim o acıyı yasatmasin bende senin gibi anneme çok duskunum , onun uykusu geleceğine benim ölümüm gelsin diyorum
0 oy
(201 puan) tarafından
Gözün aydın güzelimmm
(2,575 puan) tarafından
Sağ ol bebegimmmmm ❤️
0 oy
tarafından
Bende öyleyim ya ne zaman istesem görüşürüm annemle ama yinede ayrılırken içim bi tuhaf oluyor
(2,575 puan) tarafından
Dimi:( ağlıyorum kız hickirs hıçkıra eve gidene kadar hemde görsen gözlerim balon oluyor
0 oy
(586 puan) tarafından
Ya ben napim başımı hangi duvara vuran le le le le ben Şanlıurfa anam  Osmaniye de kız :(
(2,575 puan) tarafından
Allah yardım etsin bizim aramız yarım saat. Eşim dün gelmiş alışveriş yapmışlar annemin kolları tutmuyor eşya taşıyamaz eşim gelir. Dün dileği çok özledim demiş eşimde sabah hazırlan annen seni çok özlemiş götürüm dedi. Bazen okuyorum eşim izin vermiyor diyolar. Benimki izin vermezse ben kendimi asarım heralde
(586 puan) tarafından
Benimkide bazen kızar gitme ne gidicen vs  daha bir hafta önce ordan geldin der bende gorumceme yada kaynana mi doldurur salarim üstüne yerinde durur
(2,575 puan) tarafından
Hahahahahaha yok benimki kendi 2 günde bir gelir kontrol eder çay içer geri eve gelir. Bazen gidelim sen dur bende akşam gelirim kalırız der çok şükür ben demeden getirir. Alışveriş tek yapamaz iki kolu ameliyatlı o yüzden eşim gelir beraber alırlar eve çıkarır sonra gelir eşim çok şükür Allah'ıma
(586 puan) tarafından
Hep.boyle yürüsün inşallah
0 oy
(359 puan) tarafından
Heleee bizim yerimiz de değilsin iyi ki canım şanslısın valla kaç ay oldu görmedim valla 6 ay oldu gitmedim memleketi me 
(2,575 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah bacım ben kafayı yerim ya
(359 puan) tarafından
Ben de yiyorum ama napim evlâdım için katlanıyorum şükret yine de esin vicdanlı adammış 5 yıldır evliyim yarıyıl tatili ve yaz tatili dışında bir kere bile eşim hadi ailene gotureyim demedi bana
(2,575 puan) tarafından
Çok şükür çok şükür eşim o konuda çok hassas. Benim en zayıf noktam annem biliyor bunu bilerek hareket ediyor kendisi de annemi çok sever. Zaten anneme düşkün olmasa evlilik zordu bizim için. Eşim olmadan da olmaz ama annemsiz hiccc olmaz
0 oy
tarafından

Gurbete yaşayanlar ne yapsın mesela ben çok zor 2sende bir görüyorum :'(

(2,575 puan) tarafından
Eşime iş teklifi geldi Bursa'da. Yeni evliydik kendi gidip bakacaktı 1 ay sonra ben gidecektim güya ağlaya ağlaya hastanelik oldum tansiyonum düştü. Benimki vazgeçti tamam goturmicem dedi.
0 oy
tarafından

Çok sevindim. Bu platformda genelde eşinin izin vermediği ailesine hasret kadınlar gördük. Darısı onların başına<3

(2,575 puan) tarafından
Kesinlikleeee eşim çok anlayislidir ben gitmesem de kendisi 2, günde bir gelip kontrol eder. Allah bin kere razı olsun kendisinden ben ondan razıyım iki cihanda da
tarafından
Çok şükür çok çok seviniyorum böyle ailelere böyle güzel adamlara. Bu kadar zor olmamalı gerçekten. İnsan olmak insan gibi düşünmek eşine eşinin ailesine merhametli olmak bu kadar zor olmamalı. Eşinden Allah razı olsun . Senden de. Hayırlı evlatmissin:)
(2,575 puan) tarafından
Eşim çok vicdanlidir hemde çok. Annemi günlük arar zaten öyle olmasa ben katlanmazdm hatalarına. Abim var bitane ülke dışı görevde .. bı babam var akşam 9 da gelir bide annem. Bı dediklerini iki etmez esim. Annem bu yaşına kadar kar görmedi eşim götürdü kara. Çocuk gibi ağladı . Annemde eşime çok değer verir masayı doldurur ne seviyorsa onu yapar . Karşılıklı çok iyiler. Abim her geldiğinde sen varsın gözüm arkada değil annem babam sana emanet der eşime. Çok şükür yani annenlere gitmicen ne işin var felan dese sanırım bu evlilik 2  sene surmezdi. Tabiki eş önemli ama annem canimdan parçam. Bilmiyorum annem çok farklı benim için. Çok hemde.
tarafından
Allah muhabbetleri o daim etsin annene de sizinle birlikte uzun ömürler versin canım
(2,575 puan) tarafından
Amin Allah kimseyi huzursuz etmesin insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 782 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,415 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 479 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 598 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
27 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,609 soru

24,388,815 cevap

349,154 kullanıcı

...