0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Kıyafetlerimi letgo dan satayım dedim ilana verdim ihtiyacım olduğu için değil fazla yer kaplayıp kullanmadığım için ilana koydum bir baktım bir sürü mesaj habire asılıyolar sana çok yakıimıştır eminim daha neler neler bide kendi üstümde atmadım fotom yok özellikle biri nasıl iletçekdin yazmış bende kargoyla dedim 500 tl vereyim telde kendini göster yazmış ben şoookk bende saydım sövdüm bende sana 500 tl vereyim ananı göster dedim bu nedir ya biz nasıl bi ülkede yaşıyoruz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Piis sapııkklarr yaa allah kahretsin boyle pisleri
(588 puan) tarafından
Kendi annelerine yapılsa nolur acaba
-Reklam-
0 oy
(10,451 puan) tarafından
Ohaa ya..satış bile doğru duzgun yapılamaz olmuş..
(588 puan) tarafından
Ben neyün derdindeyim onların yaptığına bak
0 oy
tarafından
Aile terbiyesi almamis pislikler djnya boyleler yuzunden bozuluyo iste keske o felaketler olcagina kafalarina tas yagsa
(588 puan) tarafından
Keşkeeee
0 oy
(16,572 puan) tarafından
Sırf bu yüzden ledgodan nefret ediyorum bu şekilde pislik insanlar ile karşılaşıyor kişi 

*** herifler bi bitmediler
(588 puan) tarafından
Ben bilmiyodum çok şaşırdım
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Hahahah kiz vallahi iyi demişsin  :D

Manyak  pislikler letgoda  şikayet  yeri yokmu  hepsinin adini ver hesapları  kapansın  

(588 puan) tarafından
Verdim kız vermem mi
0 oy
(14,537 puan) tarafından
Şrfsiz köpkler.. 

Sinir bozucu ya. 
(588 puan) tarafından
Şok oldum ya elbise pazarlıyorum kendimi değil
0 oy
tarafından
Kanı  bozuklar 
(588 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Allah belalarini versin oylelerinin iyi vermişsin canim cevabini bi daha yazmaz o zaman
(588 puan) tarafından
Ooo yazmış ********
0 oy
(704 puan) tarafından
Bende süt sağma makinasi. Koymuştum pazarlık payı var mi yazmış. Bnde evet dedim nasıl kullanılıyor ne  ise yarıyor  az anlatsana  yazmış bende  ne aişe yaradığını bilmiyorsan ne diye yazdim  sonra eşim görüp senin gibilerin...... kopartmaya yarıyor yazıp küfretmiş sonra bi güzelde bana kızdı niye koyuyorsun diye
(588 puan) tarafından
Ben eşime söylemedim söylesem banada sarar
0 oy
tarafından

Banada aynısı oldu kıyafet koydum bi ara satmak için birisi mesaj attı ama bende mallık valla bak direk bende foto koydum bide letgo profiline bana aynen şöyle yazmış benim hayal edemeyeceğin kadar mal varlığım var seni çok beğendim ne olur birkere cevap ver kurban olayım demiş ağzına ettim dümdüz gittim ne ana kaldı nede bacı ******** köpekler ogünden beridir kullanmıyorum hiç letgo falan üründe satmıyorum üründe almıyorum alcak olursamda eşime gösteriyorum allah muhafaza yaa insanın başını belaya koyarlar aç köpekler :angry:

(588 puan) tarafından
Aklımın ucundan geçmezdi ya
0 oy
(3,996 puan) tarafından
letgoya sikayet et muhakkak , engelliyolar hemen
(588 puan) tarafından
Ettim engelledim hemen
0 oy
tarafından
Aba.zalar her yerde malesef
(588 puan) tarafından
Bi rahat yok ya
0 oy
(3,754 puan) tarafından
İğrenç insanlar ya cnm boşver kulak asma onlara kaldır resmi letgo dan dolap diye Bi uygulama var oraya paylaş tatlım 
(588 puan) tarafından
Aynen canım öyle yaptım
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Yıllardır kullanıom daha bi kişi bana böyle msj atmadı :D senin sansa bacim foton varsa profda kaldir
(588 puan) tarafından
Yok kız koymadım
0 oy
(141 puan) tarafından
Benimde başıma gelmişti böyle bir olay. Gelinliğimi satmak için koymuştum ilana. Başta bayan sandım ama sonradan baktım acayip detaylı sorular sormaya başlayınca ayıktım direk engelledim 
(588 puan) tarafından
Hadi belki beni bekar sandılar aen bide gelinlik atmışsın adi köpekler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu

411,616 soru

12,391,497 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler

...