0 oy
326 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar bugun memerimde fazla süt yok  bnde buzluga attigim sütler vardi 5 7 gunluk falan ilik suyla vozdum bermari usulu ilitip kizima vermeden tadina baktim fakat tadi hosuma gitmedi  sekerli su gibi degilde sanki kagit gibi tavuksu bi tad vardi ama baya yag vardi  1 poset attim attim sutu o sutude kizima vermedim diger sutlerimide atmak istemedim tadi normalmidir simdi emzirdim uyudu bi kac saat snra uyanirsa sutum slmazsa sagdigim sutleri vericem  tadi normalmidir ya

6 Cevaplar

0 oy
(2,891 puan) tarafından
Canim sütü buzluga atali üç ayı geçmiş ise verme. Ama yağlı farklı olması normal
tarafından
Normalde sekerli su gibi oluyordu bi kere daha bakmistim :D
tarafından
Ama kizima bira verdim istememezlik yapmsdi direk icti fazla vermedim ama diger emmek istediginde mecbur bi caresne bakmam lazm ve 12 poset  süt var buzlukta cok cok sagdik koydum ehliyte yazilcam annem bebege bakinca versn diye fazla fazla koydm smsi hepsinide atmj istmiyorum
(2,891 puan) tarafından
Ben baya eski sandım yağı yüze çıkmış olabilir. Süt saklama poşeti korur aslında ama içine sinmiyosa verme canım
tarafından
Sinmiyor ama memelerimde sonmus balon gibi ya acikirsa ne yapjcam :( int arastrdm ama birdey bulamadim
(2,891 puan) tarafından
Anne sütünü normal dolapta bekletince bile iki saatte yağı yüzüne çıkıyor kokusu değişiyor canım
-Reklam-
0 oy
(9,766 puan) tarafından
Cnm buzluktan çıkarınca direkt o şekilde eritme o bozmuş olabilir tadını..once dolaba al dolapta bi çozulsun sonra dediğin şekilde ılıt..
tarafından
Acele oldugu icin bi kaba normal su koydum soguk onda zaten hemn eriyor 5 dkikda fslan eriyince bermari usulu isittim canm   direk sicak suyun altina sokmadim yani cok dikktli sekilde erittim ama tadi dedgm gibi kotu geldi
(9,766 puan) tarafından
Acaba buzluğa koyarken ağzı fln mı açık kaldı ki
tarafından
Yok kuzum iyiyce kontrol ediyorum simdi iyi arastrdimda lipaz enzimi  varms dondurulan sut  hep kokarms normalmis allaha sukue
(9,766 puan) tarafından
Anladm cnm iyii bari afiyet olsun yarasn kuzuya ☺☺
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Nirnal tadi sekeli ozmn ki canim 
tarafından
Anlamadm canm yazdni
(5,519 puan) tarafından
Kusura bakma igrenc yazmisim
Suttunu atma nornla tadi sekerli olmaz canim
tarafından
Tamam juzum simdi arastrdm da lipan enmzinden dolayi tadi sabunsu gibi olurmud normalmis
0 oy
tarafından
Canim bildigim kadariyla sut sekerli olmazki
tarafından
Hadi ya bn oyle duymustm sekerli su gibi
tarafından
Yok kiz normal bimdeki sutlerin tadina benziyomus sadece biraz daha tatli ondan
0 oy
(759 puan) tarafından
Aynı olay benimde başıma gelmişti 30 pakete yakın çöp oldu bazı annelerin sütününün içeriğinde biley oluyomuş dolaptan çıkınca tadı değişiyomuş yada yeterli korumayı sağlayamadığından oluyomuş internette okumuştum ne kadar doğru bilmiyom sende bol bol su iç marul dereotu rezene çayı iç canım gögsün dolmasada bsüt vardır bıdığını doyurur Allahın izniyle sütlerimize bol bereketler olsun 
tarafından
Amin kuzum lipaz enzimiymis neymis o yuzdn tadi kotuymus ama o sorn degilmis bazi bbkler icermis bazi bbkler reddermis
(759 puan) tarafından
Nenim kızım içmemişti canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hilay (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu