0 oy
771 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
3 aylik hamileyim yuzumde kirmizi benek benek sivilve gibi lekeler cikti sirtimdada ara ara cikiyo sizinde boyle oldumu arkadaslar bebek cjnsiyetiyle ilgisi varmi?

15 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Oglumda cok guzeldim maslalah kizim olcak 18 haftalik gebeyim biraz cirkinlestim.gibime geliyo ama kahve rensi cokuyo bana kirmizi degil 
tarafından
anladim canim:) hayirli olsjn
(657 puan) tarafından
Saol.kuzu seninde allah kalbine gore versin insallah :D
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bnde yoktu dünden beri var cok uzululyorum aynaya baktikca 14.haftamdayim sen?
(7,933 puan) tarafından
Ha onu hic bimiyorum cnm ya
(3,756 puan) tarafından
Aynen canım:)
(3,756 puan) tarafından
Kızımda guzellesmistim ben:) şimdi yine gebeyim dah yeni ama guzellesmssn diolr
(7,933 puan) tarafından
Ay sen zaten güzelsin kuzum fazlasiyla
(3,756 puan) tarafından
Yaaa senin o güzel yüreğinden öperim arkadaşım saol❤
0 oy
(460 puan) tarafından
Kız bebekte oluyor sanırım. Bende de olmuştu ilk aylarda. Minik minik kırmızı lekeler çıkmıştı. Sonradan düzeldi. 
tarafından
ay hadi bakalimmm siz hamileyken kizinizda ne gibi belirtiler vardi mesela caniniz ne cekerdi
(460 puan) tarafından
Henüz doğurmuş değilim. :) 31. Haftadayız. Valla benim canım hiçbir şey çekmedi. Hatta ye ekşiyi muhabbeti yüzünden kız olmasını istediğim için turşu falan yiyordum ben özel olarak. :D
tarafından
haha bakalim benimki ne cinsiyeti merakla bekliyorum
tarafından
Cinsiyet ile ilgili deil canlarim ilk aylarda kustugunuz icin. Damar catlamasindan oluyor öğürmekten. Nezaman kusma gecerse benekler ozaman gider ☺️❤️
0 oy
tarafından
Kusmalar devam mi?
tarafından
evet kuzum hap kullaniyorum doktor verdi bulanti icin ama ara ara yine yedigimi cikariyorm
tarafından
İste oyuzden. Kusarken yuzdeki kilcal damarlar catlarmis oyuzden yuzde kirmizi benekler olusur canimmm ilk dort ay benimde oyleydi. Kusma nezaman bitti benekler de gitti :)
tarafından
insallah benimd egecer maf oldmm
tarafından
İnsaallah canim maden suyu ile sil arada, gul suyu ile sil bol bol su icmeye calis
0 oy
(2,242 puan) tarafından
bende cok sivilcelenmistim canim birde gozaltim cok morarmisti. dogumdan sonra gecti :) 
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Oglanlar da cok güzeldim  kızımda  ide yüzümde  kahverengi  elekeler  cikti ama doğumdan  sonra  geçti 
0 oy
tarafından
Yok hic bisey olmadi bende cabim
0 oy
tarafından
Yüzüme değil vücuduma acayip şekilde vurdu hamilelik
0 oy
tarafından

Cinsiyetle ilgisi yok canım:)

0 oy
(2,160 puan) tarafından

Bende de var canm o özellikle burnumun üzeri ve yapraklarım da çok var. 

O kılcal damarlar kıpkırmızı olmuş durumda önceden böyle değildi am beni rahatsız etmedi hoşuma gitti:)

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Hemde ne degisiklikler 
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Ben kızima hamileyken kahve lekeler olmuştu cirkinlesmistim ;)

0 oy
tarafından
Ya ben kendimi daha güzel hissediyorum aslında yüzümde bi aydınlanma var gibi ama arada öyle döküntü de oluyor. Benim vücudumda da var ama dermografizm olduğu için ona yoruyorum önceden de vardi
0 oy
(8,532 puan) tarafından
Çirkinleşmedim aksine güzelleştiğimi düşünüyorum çünkü çok zayıftım ama burnumun üstünde kahverengi ben çıktı beni rahatsız eden tek şey o bu arada cinsiyetimiz kız :)
0 oy
(7,160 puan) tarafından
Cil dusmustu canim ama gecti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 292 göst.
22 Kasım 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 727 göst.
4 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde Prlt (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,010 soru