0 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Ben taşınıyorum. Gorumcem vize geldi 2 çocuğuyla .  Çocuğu 9 yaşında kızımın yürüteç on kısmını çıkardı annesi hiç bisey demedi. Nyse oğlunu tuvalete göturdu  su dökmedi. Ben zaten ev işleriyle uğraşıyorum. Sonra esimde dedi bizim mutfaktaki stor perde olmaz sana verelim oda hemen iyi olur eskiydi falan dedi. O perdeyi annem aldı. Kendi çalışıyor o zaman alsin bi tane. Iyice sinirlendim esime tepkimi belli ettim oda diyo saçmalama falan erkekler hep kendi ailesine iyi davranmasını ister.

14 Cevaplar

0 oy
(12,771 puan) tarafından

En İyi Cevap
Normal yazıyo iseniz yazın laf sokmak için yorum yapmayın yaptığınız da gizlenecektir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bişey anlamadım ne yazmışsın tekrar yazsana bi
tarafından
Tekrar oku anlarsın canım
tarafından
:) vallaha ıkı kere okudum anlamadım
tarafından
Görümcem kirliyse ve eşyalarını kullanmasını ıstemıyordan açıkca uyar perde olayında da eşinin sana sorması lazım kendı almış dahi olsa sonuçta bir erkek lazım olup olmayacagını nerden bilebilir
tarafından
Aman esim konuşsun dursun ben verme zaten
(557 puan) tarafından
Bende anlamadim desemm
0 oy
tarafından
Bisey anladiysam nolayim
(1,983 puan) tarafından
Arap ol kız :D :D
tarafından
Arabim zatenn☺
0 oy
(434 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
tarafından
Sagil canım benim
0 oy
tarafından
Gerçekten insan sinir oluyor yani 
0 oy
(3,618 puan) tarafından

Allah aşkına tercüman tut ne dion yav 2 kere okudum beynim yandı :ermm:

(3,618 puan) tarafından
:D kiz düzeltmiş ama yine bise anlasilmio cani sklyo belli
(964 puan) tarafından
Tasiniyorlarmis. Ev toplamaya çalışıyor gergin. Bu sırada gorumcesi hanim gelmiş 2 tane bebesiyle.  Bebelerden 9 yaşında olan tuvalete girmiş ama su dokmeden çıkmış. Tuba buna sinirlenmis.
Buda yetmezmiş gibi eşi mutfak perdesini hemde Stor olan perdeyi Tuba ya sormadan ablasını vermiş.  Gorumce hanim hemen kabul etmiş bu teklifi. Tuba ikinci kez sinirlenmis. Üstelik o perdeyi tubanin annesi almış. Kocası sanki kendisi almış gibi tuba ya hiç sormadan vermiş ablasına
(964 puan) tarafından
Tuba hesap numaramı gönderiyorum.  Tercumanlik üretimi havale yap yarın sabah.
(3,618 puan) tarafından
Allah seni etmeye usenmeden yazmissin :D
(964 puan) tarafından
Valla usenmedim ☺☺ hersey tubammm için
0 oy
tarafından
Bn senin yerinde olsam bu kadar yorumlara ragmen giripte post acmam cok rahatsin canim ya biraz kendine gel hosuna mi gidiyor boyle
(1,983 puan) tarafından
İnsanlarla dalga geçtigini zannediyor ama farkında degil insanlar onunla oynuyor ;)
tarafından
Vallah ya  ona yapilan yorunlar benim bile zoruma gidiyor kadin hic tinlamiyor bile degisik
(12,771 puan) tarafından
Neden açmasın rahatsız olan yazmasın kimse kimse post açma vs gibi diyemez cnm ben mesela sevmiyo rahatsız isem açmam evet kadın iyi duruyo birinize bu laf dense neler dersiniz boşverin Kendi açsın yazan yazar
tarafından
Hayir ama kimseyi dikkate alip cvb bile vermiyor biz niye onu ciddiye alalim
(12,771 puan) tarafından
Boşverin yorum yapmayın o zaman
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Allahım yarabbim bilemedim ne diyim :D
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Bu kiza neden yukleniliyor hala anlamis degilim ne kacirmis olabilirim yani dur eski postlara gidim bari 
(346 puan) tarafından
her gun hamile miyim diye post aciyo canim ve korunma yöntemleri hakkinda hala karar verebilmis degil arkadas
0 oy
(5,673 puan) tarafından
Haahh hamilelik biti görümce başladı 
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Snn annenin aldığı  perdeyi eşin ver diyemez bence. 

Çöp bile olsa insan anne bbasından geleni altın gibi görüyo
0 oy
(3,564 puan) tarafından
Yerinde olsam o perdeyi çöpe atar yine de o soytarıya vermem .
0 oy
(798 puan) tarafından
Esinde bi değişikmis sana sormadan vermeye kalkmis bende bozulurdum. Haklisin bukonuda. Bu arada esin eve donmus sanirim
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Stor evine uymadığı için vermiş sonuçta yenisi alınıcak sana her türlü iyilik ve yardım sadakadır her şeyi bu kadar büyütme lütfen 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 233 göst.
0 oy
2 cevap 230 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 704 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 490 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu