0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (2,483 puan) tarafından
Kizlar izmir menemende veya cevresinde olup menemene temizlige gelip giden tanidiginiz varmi acaba?

Kucuk oglum oldugu icin temizligi yapamicam 

Cam kapi mutfak tuvalet falan

4 Cevaplar

0 oy
(5,326 puan) tarafından
İnşallah bulursun canım ☺ ev mi taşıyorsun
(2,483 puan) tarafından
Evet kuzum ilk defa ev taşıyorum nasil yapcam bilmiyorum :(
(5,326 puan) tarafından
İnşallah bulursun gönlüne görü birini canım kolay gelsin ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Armuttan bak canım hemen bulursun
(2,483 puan) tarafından
Nasil oluyo kuzum o
tarafından
Play storeden indir adrsıne en yakın kişiyi seçiosun onlar guvenılır oluo canım
0 oy
(345 puan) tarafından

Ben ciglideyim cnm daha yeni bir abla aldım 4 gün olacak ama ben memnun kalmadım 37 haftalik hamileyim doğum az kaldı eşim sen yapma dedi aldık ama o gittikten sonra ben yine yaptım verdiğim paraya üzüldüm valla o kadarda söyledim eşime almayalım birlikte yapalım diye ama dinlemedi birde ben temizlik konusunda çok takıntılıyım belki ondan banada öyle gelmiş olabilir :ermm:

(345 puan) tarafından
Yaa öyle tabi ilk önceliğin oğlun olmalı istersen veririm numarasını ama menemene gelirmi bilmiyorum numarasını istersen akşam eşim geldiğinde alır atarim sana
(2,483 puan) tarafından
Ne yonden memnun kalmadin kuzum nereleri yapti ve ne kadar aldı
(345 puan) tarafından
Duvarlarımı sildirdim mutfak dolapları içli dişli silindi camları sildirdim ve heryeri tek bezle yapmak istedi bende izin vermedim hep müdahale ettim en son banyoyu yıkadı oda görsen miden bulanırdı digeryerleri tekrar tekrar ben yaptım cnm sabah 9 da geldi saat 6 da gitti ama memnun kalmadı inanki ondan sonra herşeyi kendim yaptıktan sonra ev içime sindi 200 tl aldı ama hak etmedi o parayı
(2,483 puan) tarafından
Annemle esimle konustum bende
Annem yardima gelicek 2 gun halledicez insallah bizde bu hafta sonu
Bidahaki cumaya tasinmis olucam bende
Oglum olmasaydi ben her turlu yapardim
Ogluma kiz kardesim bakicak
Esimde 2 arkadasini alip boya badana bide 1-2tadilat vardi onlari yapcaklar cumaya kadar
Kazasiz belasiz tasinsaydimxa
(345 puan) tarafından
Valla en mükemmelli olur bence kendiniz yapmanız senin için iyi olacak içine en azından sinecek güle güle otur cnm saglikla huzurla otur cnm bebisle zor oluyor elbet ama en azından ablan bakicak iyi oldu senin için valla burda akrabam olsa bende kadın çağırdamazdım ama maalesef hepsi uzaklar bana
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Biz eşimle 1 haftadır oda oda girdik dip bucak önce mutfakla cocugun odasını hallettik oturma odamda 2 gun önce bitti 2 odam kaldı şimdi hasta oldum ara verdim hastalık yorgunluktan değil soğuk almısım, öyle yapıyoruz yavas yavas sende öyle yapabilirsin camını sildir eşine perdeleri yıkat yerleri sildir sende toz alırsın canım
(2,483 puan) tarafından
Kuzum ev tasiyorum imkansiz yani oglumu birabilcegim bi yer yok yoksa benimde icime sinmiyo valla
Ki o temizlese dahi ben icine girdikten sonfa dip köşe girişicem yine zaten

İlgili bir soru bulunamadı

412,664 soru

12,424,097 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler

...