0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emziriyorum boğazım çok açık kilo almışım yardum bana ne yapmam gerekiyor bilen yazsın lütfen zayıflama çayı emziren anne için tavsiyeniz ne sizler nasıl kilo verdinz

3 Cevaplar

0 oy
(7,127 puan) tarafından
Ben bugun basladim diyete bakalim sabah buyum bardak limonlu su ictim simdi de 2 yumurta 5 zeytin yedim 
(7,127 puan) tarafından
Peynir ve ekmekte vardi ama benim canim yemek istemedi canim 86 kiloyum sen kac kilosun
(1,240 puan) tarafından
Proteinsiz olmaz peynir fistik ezmesi tuketebilirsiniz kabak vs cok cok az bu sekilde evet kilo verirsiniz ama kastan gider bilginiz olsun...Ben gebelik oncesi 65 kiloydum dogum sonrasi 95 kiloya ciktim...Suan eski formuma dondun 65 kiloyum..
tarafından
Canım zayiflamak istiyorsan 2 yumurta yeme teyzemin kızı diyetisyen hep öyle der:-) ayrıca Canan Karatay diyeti var onu araştırabilirsiniz isterseniz ben 66 dan 58 e düştüm çok kısa bir sürede bu diyetle☺️
(7,127 puan) tarafından
Özel msj bakarmisin canim
(1,240 puan) tarafından
Beyazinin kalorisi yuksek oldugu icin genelde 1 kafi gozuyle bakılır ki zaten 1 yumurta kafidir fakat yumurtayi seven ve 2 tane tuketmek isteyende olabiliyor.O zaman tabaginizi ona gore dengeleyeceksiniz.
-Reklam-
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Zayıflamak biraz irade isteyen bir şey diyet gozuyle bakarsaniz zayiflayamazsiniz.Gjnluk almaniz gereken kalori miktarina bakin gunluk kac ana ogun kac ara ogun besleniyorsaniz kaloriyi bu ogunlere sigdirin.Bol su icin bol protein tuketin.Yapabilirseniz ketojenik beslenin.Saglikli beslenmeyi kendinize model alin ve bir omur surdurun.Bunun disinda spor yapin.
0 oy
tarafından
Bebeğin ne kadarlık?
tarafından
4 aylık
tarafından
Daha zayıflama çayı vs içmek için çok erken canım bebeğine sütte veriyorsun şimdilik yapabileceğin tarçınlı su içmek ve diyet yapmak birde spor yapabilirsen çok rahatlıkla kilo verirsin zaten doğum sonrası kilonun 5-6 kilo kadarı ödem bir iki haftada gider sabah kahvaltısında
Peynir
Yumurta
Tere yağ
Ceviz
Bol yeşillik (bunu ekmegin yerine tüketeceksin)
Sınırsız şekersiz çay ile başlayabilirsin
Ekmeksiz yapamam dersen de iki dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin
Öğlen bir karae tam yağlı yoğurt ev yoğurdu tercihin olsun canım
Ikındı de bir porsiyon meyve yiyebilirsin bir küçük portakal mandalina elma muz vs gibi yada kuru meyve tercih edebilirsin kayısı incir uzum gibi kuru meyvenin yanına ceviz fındık yada leblebi ekleyebilirsin tabiki kase kase yemeyeceksin örnek veriyorum bir avuç leblebi ile iki kuru kayısı gibi
Akşam yemeğini 7 den önce mutlaka yemiş ol ki akşam yavaşlayan metobolizmana yeni bir gıda girmesin
Akşam yemeğinde sulu yemek tercih et derim canım ben mesela öyle yapardım ve yemekten önce bir bardak ılık suya limon sıkıp içersen fazla yemeni engeller
Gün boyuda tarçınlı su iki buçukluk bir şişeye bir çubuk tarçın atıp gün icin de üstünü yenileyerek içebilirsin
Emzirdigin için kaslardan kaybetmemek adına bol protein alamalisin bağırsak intoleransi yaşamamak adına lifli gıdalar tuketmelisin
Ben kefir çok severim çokta tok tutar güzelde süt yapar içebilirsin bol bol ve boza öğlen yoğurt ile dönüşümlü bunlarida tüketebilirsin;)
Ilk başlarda sütünde azalma olabilir vücut birden bire kalori alımı azalınca kendini korumaya alır ama zamanla sütün tekrar normale dönecektir
tarafından
Cok sağol canım benim
tarafından
Rica ederim canım ")

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
+1 oy
14 cevap 301 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 401 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,535 cevap

40,925 kullanıcı

Kategoriler

...