Kızlar benim kız kardeşim 10 yaşında saçları çok çok dökülüyor evde varmı bi çözüm yapılabilecek bi şey lütfen yardım edin
3 tane patates ti soyun rendeleyin suyunu çıkarın içinde 1 yemek kaşığı bal ve bir damla limon saca masaj yaparak uygulayın 1 ayda sonucu görürsünüz çok etkili ve nemlendirir saçı haftada 2 defa uygulayın
Canın mutlaka kan tahlili yaptırın kansızlık demir eksikliği olabilir b12 eksikliği olabilir eğer degerleri güzelse ondan sora alternatif bişeyler yapılır saç için
Çinko demir eksikliğinden dökülebilir önce bi ona baktirin. Ama eğer öyle bisey yoksa saf zeytin yağina bir yumurta sarısı koyup güzelce karıştırın ve bunu sac köklerine masaj yaparak yedirin. Masaj önemli sac diplerinde ki kanları canlandirsin. Ve başını strec ile sarın tüm gün öyle gezsin. Aksam yikarsiniz ise yaradı bende. Yalniz yıkaması biraz zor
Canim benim deqerleri normalse sampuandan kaynakli olabilir. Saclari uzunsada kestirin biraz kiriklari gitsin bide sampuanu deqstirin. Bakin benm saclarim awuc awuc dokuluyordu bide kiwircik tarayinca bole kafamin yarisi elimde kaliordu bekarken ailemn durumu iyiydi oyle bakimlar yaptiriodum ki kuafrde ama hicbiri cozum olmadi nyse ewlndim esmn durumu iyi deql en ucuz sampuan aldik ipek sampuanini basta dedim kullanmam bu sampuani zaten saclarim dokuluyor olani bi dokucek die. Neyse mecburiyetten kullandim baskada ne kuafre bakim.yapticam durumum war nede kremlere qucum qetio. Sonuc olarak gecen farkettimki saclarim dokulmuor. Inanmazsin bnyoda taradim tas catlasin 3 4 tel dokuldu sadece. Kucumsedqm ipek sampuani sacima en iyi gelen sampuan oldu.
Doktora gitmeli bir cild doktoruna evde denediginiz bi sey ya daha cok dokerse ozaman nolucak azicik dusunun bi isi yapmadan once
401,983 soru
12,034,187 cevap
36,262 kullanıcı