0 oy
749 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından

Kızlar bugun doktora gittik kızımda alerjik bronşit var (astımın 2. Adıymış bilmiyordum bugun ögrendim) çok şükür ciğerler e inmemiş ama yinede buhar verdi boğazda sıkıntı var diye :( doktora gitmişken dişlerini huzursuzluğunu falanda sordum bize diş lastiği önermedinz ama diş jeli verebilir miyim dedim tabi dedi bitkisel olanı yazayım hemde %100 bitkisel dedi adı da tetagil diş granülüymüş burda bitkisel olması benim için çok önemli ama daha önce kullanmadığımız bi ürün olduğu bilemiyorum faydasını eğer fayda ederse sizlere tavsiye ederim şuda bi gerçek bitkisel olan hersey katkılı olan herseyden daha iyi :) 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Madem öyle düşünüyosn jel yerine karanfil yağı bi dene faydasi olmazsa jel tercih edersin
(14,487 puan) tarafından
O da ne olaki
tarafından
Yağın icine karanfil koyuyosn baharat cinsinden olan :D bi kac gün bekletiyosun karanfil yağı oluyo işte
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Bilemedim ama karanfil yada kuru soğan dan kur vs yapıliyo verebilirsin sonuçta kapalı ilaç ne kadar da olsa içinde vardır Bi şey 
(181 puan) tarafından
Bizim doktor bitkisel ci biraz ve içeriğine baktım da yok katkı falan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 108 göst.
0 oy
5 cevap 100 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annne3 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 349 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu

407,513 soru

12,231,420 cevap

36,876 kullanıcı

...