0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ödldmdşsöldldmmxş. Ldmdlsm

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Erkeklerin en büyük sorunu dinlemeyi bilmiyorlar anlamak için uğraşmıyorlar. 
(701 puan) tarafından
Kesinlikle öyle....bir artı benden
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Ay al bendende o kadar:/ 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Erkekleri anlamak çok zor canım Cook Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Benim esimde boyle canim aksama kadar yalniz oluyorum o gelince sohbet etmek istiyorum tvden gozunu ayirmiyor dinlemez beni gecenlerde elektrikler kesildi ne guzel sohbet ettik ))her kesde bi dert var canim insallah duzelirler
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Evliliğin %80 i cinsellik diyenler halt etmiş canım. Diyorlar ya cinsel hayat ne kadar iyi olursa karı koca ilişkileri de o kadar iyi olur diye öyle değil işte. Eşinin yapısı böyle demek ki. Aileden ne gördüyse bu şekilde gider muhtemelen. Kendi istemedikten sonra değişmez. 
(4,292 puan) tarafından
Aynen öyle bende evliliğin cinsellikten ibaret olduğunu düşünmüyorum.  Evet katkısı var ama büyük rol oynamiyor
(7,116 puan) tarafından
Canım babasına falan söylesen konuşsa olmaz mı.
0 oy
tarafından
düzenlendi

Birlik oturduğun icin olabilir. 

Nasil bi çözüm deneyebilirsin: mesela esin sabah 7 de ise gidiyorsa herkes uyurken kahvaltini hazirlayip sadece ikiniz kahvalti yapabilirsin mecbur sohbet edecek :) yatak odana yer varsa iki berjer bi sehpa koyup gece uyumadan once biraz daha erken odaniza gecip birlikte kahve icebilirsiniz. 

Ciddi seyleri seninle konusmamasinin sebebi, evde evi yoneten bi duzen saglayan aile buyukleri oldugundan olabilir. (Ailesinin yaninda ciddi seyleri esim ailesiyle konusur) 

Belki cok konusmayi sevmeyen bi yapisi vardir.

Stresli bi isi vardir. Geldginde hep tv acik telefon elinde olup sakin huzurlu bi ortam yoktur. 

Belki konusacak ortak bi konu yoktur ilgisini cekecek. 

Dipnot: birak herkesle ciddi seyler konussun, senin yaninda cocuklassin :) onun ruhundaki cocugu bul cikar. :)  Peygamberimiz bile ne diyor konus kise sen konustukca ferahliyorum :) 
Sohbetlerimiz evimizde huzurumuzu artiracak yonde olsun insaallah. 
(701 puan) tarafından
Evet benim eşim de ciddidir ama benle ***** saçma konuşur beni sinir etmek için dalga geçtiğini zannederek kalbimi kırıcı benim sinirimi ve psikolojimi bozucu şeyler söyler. Neden böyle bilmem. Sanırım beni çok kıskanıyor. Karakter olarak ondan daha iyiyim çekmiyor
tarafından
Hmm o baska bi konu tabi
0 oy
(353 puan) tarafından
Ailesi ile karısı arasında fark görmüyor diye düşünme. Karakter meselesi... Seviyor diyosun ya hani, seviyorsa tamam. Gerisini deşme. Ayna rolü yap. O nasıl davranıyorsa sen de öyle yap :) belki bi işe yarar. Yaramazsa da sevdiğinden eminsen, kırıp dökmüyorsa, tartışma vs olmuyosa, azıcık aşım ağrısız başım de bebeğinle vakit geçir :) 
0 oy
(701 puan) tarafından
Evlenmeden evvel nasıl di peki ? Aile ile ilgisi olabilir. Bizde ailesiyle yaşarken konuşmazdı ayrı eve çıkınca biraz değişti . Zamanla değişir belki. Veya nasıl geldiyse öyle gidiyor. Bazı erkekler böyle odun malesef kusurs bakma ama ödün dedim 
0 oy
tarafından
Annesıgılde oldugun ıcın kafa rahat tabı evde yalnız olsan belkı farklı olur ama zaten guvendesın oda rahatca gezıyor demekkı 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Madem sennle konusmuyo o zmn snde cinsellige ara ver bakam demeycek mi derdin ne diye
0 oy
tarafından
Bizde az önce tartıştık geç geldi nerdesin dedim .neden morelin yok dedim soru sormayı bırak etti bende kirildim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
21 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,564 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,340 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...