0 oy
1,180 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
arkadaslar sabhata bu konu ile ilgili post acmistim bugun 7.gunum dugum seklinde dikis geldi ama kanama yok denecek kadar azaldi agri filanda yok ama  esim biraz acilmis gibi diyor doktor bana ilac vermedi oraya surmem icin aadece pecete ile temizledim Allah rizasi icin bisey diyin lutfen canim cok yanio bidaha dikerler diye cok ama cok korkuyorum dogumdan beter onun dikilmesi ici az gorunuyor gibi boylemi olur bilmyrmm 7.gunde dusup doktora giden varsa ne dedi banada bisey diyin cok ama cok korkuyorum zaten depresyondayim herseye agliyorum bide bu olursa naparim bilmiyorum

24 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Canım bana da birşey vermediler ve benim çok kötü olmuştu eşime de göstermiyordum  birde kabız olmuştum batikon aldım kullandım iki güne geçti canım sende hiç zaman kaybetmeden batikon alıp kullan gececektir
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Sen kimseyi  dinleme  canım doktora  git bu ciddi  bir  şey sonuçta hayatını etkileyen  birşey etkilenmissin  çok.  Burda kimse doktor  degil canim  sadece  tecrübe  üzerine  ama sen git üzülme Allah in izniyle  inşaallah  birsey yoktur
0 oy
(253 puan) tarafından
Canm benim de ilk gebeliğin de batikon vermişti. Bu dogumum da vermemişti batkon oyle hic bisey sürmedim doktorlar daha iyi biliyor ama sizin niye böyle bi sikinti olmuski enfeksiyonmu kaptı yoksa canm
0 oy
(111 puan) tarafından
Benim 2 tane vardı canım benim de hemen düşmüştü kendiliginden düşenlerden simdi daha yeni olduğu için poponun ustune falan otururken acır yan falan oturursun sonra duz yatarken falan acır normaldir canım  birde kuru tuttugun için o dikisler iyice geriliyor ya olur yani kanamada 40 gunr kadar tabii ki surer dikis kolay kolay acilacak bir sey degil bende oyle sanıyordum ama oype kolay değil yani panik yapma ayrica ben batikon falan hicbir sey kullanmadim agri kesici antibiyotik falan zaten hap yutamiyorum icmedim kendi kendime iyilestim beni korkutmaya çalışıyorlardı iceyim diye yok efendim mikrop kapmis enfenksiyon olmus tekrardan dikerler alt muayenesinden cok korkuyordum yol telrar alttan bakarlar falan hicte kullanmadim temiz tuttum pedimi sık değiştirdim banyodab sonra kurutma makinasiyla falan kurutrum iyileşti gitt

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,438 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,613 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,534 göst.
27 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Eylül cantürk (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 532 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,927 soru

24,407,729 cevap