Sorum kendim icin degil abim icin kizlar.. abimin sevdigi bi kiz var ama bu kiz daha once evlenip boşanmış 14 yasinda cocugu olan bi kiz. Annemle bana gore bu bir sorun degil hersey insanlar icin ummadik seyler gelebilio herkesin basina ama babam daha kadinin cocugunu bilmeden bile evlendi die karsi cikti istemedi hic simdi amcam agzindan kacirmis kadinin cocugunuda ogrenmis hepten karsi cikio eger abim israr falan ederse gitsinler bi daha gelmesinler falan dio. Ama abim kararli ki abim secicidir birini beyendiyse mutlaka ii bi insandir olcmustur tartmistir ama simdi abimin bu kizla evlilik karari bizim ailede catisma cikaricak gibi görünüyo valla ben zaten baska sehire gelin geldim ailemden uzaktayim.simdi bu durumu dusundukce geceleri uykum.kacio hanj hop.dediginle annemlerin yaninada gidemiorum olaya mudahale edeyim.bebegim daha cok kucuk ama simdi evde huzurluk.cikicak cok belli aklim.kalio onlarda. Bu durumda babami.ilimlatmak anneme kalio ama.babamda biseyi inada bindirdiyse nuh der peygamber demez katidir biraZ. Bu zamana kadar hep dedik.babama hani abimde cocuk degil artik istedigini sana sormadan bile.yapabilir seni cignememek icin rizan olsun istio dedik ama yok hic ise yaramadi. Simdi amcalari dayilari sokalim.dioruz araya ama onlari tinlamaz sizce ne yapmali? Akil.akildan ustundur belki gercekten guzel fikir veren olur aranizda varmi iyi bi fikri olan?