0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
sil gtcem ayagm kayar falan dedim abartma dedi sonra anneme söyle dedi aradim acmadi kaynanami eşim tekrar aradi beni annemi aradım o ablama gidecekmiş yarin dedi bende tamam gerek yok kalsn ben giderm dedim kafasini uzatmadi şimdi ayda yilda işim duşmuş 1 saatini ayirip beni goturmuyor sanki kızı kaçiyor eşime desem annesinden taraf olur bugune kadar hep tek basima gittim kontrollere yada kendi annem geliyodu teyzem annem uyardi beni gitme diye ben napicam beni dusunen hic yok kontrole nasil gidicem

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benden sana bi tavsiye. Kimseden hicbirsey bekleme.
(149 puan) tarafından
Eşimden bile
tarafından
Maalesef canım. Insanin icinden gelmesi gerek ne yazik ki. Yoksa 50 kere de konussan bos... ha duvara konusmussun ha onlara o yuzden bosu bosuna yorma kendini
(149 puan) tarafından
Bende gtmem boştan yere kendimi tehlikeye atmaym
-Reklam-
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın eşini kusura bakma :((
(149 puan) tarafından
Yok cnm annem zaten hep kiziyor o ne işe yaryor sen tekmi yaptn bu bebegi diyor
(3,767 puan) tarafından
Çok doğru diyor.. sen hiç konuşmadnmi bu konunu onunla? Seni nasıl utanmadan o halinle yanlız brkr da adamım diye dolaşır
(149 puan) tarafından
yolda yüruyemiyomusun diyor
(3,767 puan) tarafından
Sende adam azıcık adam insan olaydın da keşke seninle yürüyebilseydim diyeydin adam a bak :@ çocuk var çocuk  karninda hiç mi vijdan yok yaa
0 oy
(259 puan) tarafından
Her seferinde eşim goturur iki eli kandada olsa ne isi varsa birakir goturur hemde her hafta bikere bile kendin git demedi boyum kadar oglum var onu yanima alip gidede bilirim ama asla gondermez arabayla goturur getirir allah razi olsun bende sucu esinde ara canisi
(149 puan) tarafından
Haklisin canm
(7,796 puan) tarafından
Canı bu sebepten sıkkın hamile birine yazılacak bir şey mi sence ?
0 oy
(10,499 puan) tarafından
Oyy o bacağının ftosunu atan sen miydin içim gitmişti ya :/ şmdi nasılsn ? Eşin goturemiyor mu cnm
(149 puan) tarafından
Istese götürur ama kendin git diye ısrar ediyor
(149 puan) tarafından
Evt kuzum bendm allaha sukur iyiym ayakta iyileştm hiç yattgmi hatrlamiyorum kimsem yok cunku:)
(10,499 puan) tarafından
E yuh o zman. Boşver kaynana kaynbabayı suç eşinde malesf
(10,499 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah yardımcn olsun inşallah
(149 puan) tarafından
Haklsin canm benm
0 oy
tarafından
Ben yazın bile eşimle gidiyordum dolmuşa binemem arabayla götür diyordum. Benim eşim vardiyalı çalışıo randevuyu ona göre alıyordum ama tek gtme gerekirse Bi gün sonra git birini bul tehlikeli senin için
(149 puan) tarafından
Eşim bana inanmaz hiç herşeye abrtyosun der
tarafından
Ben hamile değilken bile şu karda yagmur da yürümeye korkuyorum sen hamilesin çok zor
(149 puan) tarafından
Korkuyorum ister istemez
0 oy
(3 puan) tarafından
Insanın eşi yanında olmadiktan sonra ailesi takmaz bile .. allah günah yazmasın ama böyle adamlara evlat çok fazla sana bol sabırlar dilerim ..
0 oy
(738 puan) tarafından
O ne biçim eş o ne biçim aile böyle insanları görünce cildiriyorum ya evliliğin ne demek olduğunu biliyor mu eşin Allah merhamet vicdan versin
0 oy
(680 puan) tarafından
Yanı senınle bırı gelsede kwndı ayağınla yuruyup gıdıceksen gelmeselerde neden onlara ihtıyacın varmış gıbı davranıyorun boşver onları sen anne adayısın artık herşeyle tek başına savaşmak zorundasın kımseye bağlı olma
tarafından
Savaşmak zorunda ama Bi çantasını bile taşısa Bi kolundan tutsa o hamile kadını nasıl rahatlatır
(680 puan) tarafından
Rahatlar tabı ama etrafındakı ınsalı tanımış olmalı artık ben olsam asla soylemem kı soylemıyorumda zatennn
tarafından
Ben olsam yüzlerine vururum özellikle eşi götürmek zorunda karnındaki bebek onunda bebeği Allah ıslah etsin
(680 puan) tarafından
Eşi konusund akatıloyorum hayırlısıyla bebek doğduktan sonra onlara sevdırmeme bıle sevmeye herkes sever onemli olan zor zamanımda yanımda olmanızdı der susarım..
0 oy
(13,416 puan) tarafından
Eşin izin alamaz mı canım. Tüm kontrollerimde eşim bir şekilde rapor dahi olsa aldı bu dönem hassassın kayınvalideden ziyade eşin keşke şartları zorlasa
(149 puan) tarafından
Iptal ettm zaten cnm.mecbur gelcek haftaya
(13,416 puan) tarafından
Kendini germe kuzum ama bebeğin var senin gelsin haftaya görün yavrunuzu, sağlıkla gelsin evladın
0 oy
tarafından
Eşin götürsün canım izin alsın işten.  Benim eşimin marketi var yerine adam bulup götürüyo. Önceden belediyede çalışırdı o zamanda kavga dövüş izin alırdı 
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Eşin götürsün cnm ıyi günde kötü günde demediniz mi :(

0 oy
tarafından

Ben herseyimi kendim yaptım kimseden yardım istemedim hastanelere tek başıma gittim doğurana kadar hatta dedilerki kimsen yokmu bende kimseye ihtiyacım yok ağır hasta değilim ki deyince hepsi helal olsun sana dediler boşver kendin git hastaneye ne eş nede dost yalan 

0 oy
tarafından
Kendin git boşver 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 389 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 540 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 284 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,927 soru

12,400,735 cevap

44,416 kullanıcı

Kategoriler

...