3 aydir evliyiz 10 haftalikta hamileyim. İliskide aci oluyor hala normal mi yasayan varmi boyle bi durum ??
Canim bunu doktoruna sormalisin bana ilk 3 ay yasaklamisti dusuk tehlikem oldugu icin burda kimse bilemez bunu en iyisi doktora sormalisin
Ben 5 aylık hamileyim halen ilişki den sonra ağrım oluyor normal bence
Korunarak yapin. Spermden dolayi da sancı yapiyo olabilir sonrasında. Bi de hala yeni evlisinz kasiyosundur kendini ondan da olabilir
Gebelikte çok normal. Kuruma olur o yüzden can yanıyor. Ben çözümü kendimi kasmayıp rahat bırakmamta buldum. Kastıkca daha çok acıyor eziyet oluyor
Daha cok yeni evlisiniz canim ondan dolayidir. Ben bir yildan fazla aci duydum malesef :( ama enfeksiyonel bi durumda olabilir o yuzden doktora bu sikayetini soylemekte fayda var
Kuzum ilişki sıklığınız azaldığı için canın yanıyor olabilir mi?
Ilk gece kendini çok kastiysan ozamanda çok ağrır veya enfeksiyon varsa o zaman da olur. Yaklaşık 18 aydır evliyim 9 aydır hamileyim hamilelikte 2 3 kez oldu bidaha olmadi olanların hepsiyle her defasında canim yanıyor hala ilk gün kı gibi kasilmaktanda olur benim bildiğim canm. :/
Canim ilk evlendigimde balayinda falanda benimde asiri aci yanma oluyodu zaten hep reddediyodum ama enfeksiyon yada mantardan oluyo bol su ic biraz ara ver duzelir
2 yil olucak evleneli hala bu dertle bende ugrasiyrm
Kuruluktan olabilir ön ilişkiyi biraz uzun tutun hemen ilişkiye girmeyin.
412,512 soru
12,419,463 cevap
45,155 kullanıcı