Ben kızıma takı yastığıyla kapı süsü bi de kendime hastanede giymek için havlu terlik alıp onu süslemiştim ☺ ama keşke el işi yapma becerim de olsaydı da kendim bi şeyler örseydim kızıma. Sizin yaptıklarınızın resimleri varsa atın da görelim kızlar. Kendi yapmak isteyen arkadaşlarımıza da fikir olur belki ☺
Benim bebegime tek emegim kendisi Rabbimin vesilesi ile onu yaptik daha ne olsun
Ck guzel şeler yapmissn canm ben el emegi yapmadim dil emegi yapiyorum 3 hatim yaptm 4. Başladm
Şimdilik bu kadar
Ben sadece kızıma battaniye örebildim bi tek bunu becerdim valla simdi sırada kapı süsüyle takı yastıgı yapicam insallah
En son bu lavanta keselerini yaptım
Onu doğurdum
Patik yelek battaniye kazak yastık minder yaptım minnak tatlı oğluşuma
Ben bisey yapmadm valllahi
Battaniye sapka flan ordum kizima sadece bu yanmda
Canim yastığı sen yaptın sanirim okudugumdan oyle anladim. Istanbulda oturdugunu da hatirliyorim soylemistin bir postta. O aynali harfleri nereden aldin ben de taki yastigi yapmak istiyorum isimli. Ama aynali harf bulamadim
Battaniye tulum patik yelek şapka yaptım canım
Takı yastığı, yelek, battaniye, isim yazılı tulum, mevlütte dağıtmak için lavanta keseleri,nevresim takımı, beby nest, şimdi bi tane daha yelek örüyorum o bitsin şapka örücem inşallah
Onu yaptım daha ne istiyo
407,714 soru
12,238,506 cevap
36,969 kullanıcı