İlerde öğrenirsin oğlum de anlayacağı yaşta ise Allah babanla biz evlendigimizz için zani gelince dua edip istedik de
Anne ve baba olmak istedik. Birbirimizin karşılıklı sevgisi bunu kolaylaştırdı. İkimizin birer parçası annede bulunan bir yuvada birleşti. Beslendin ve büyüdün, annenin karnında yaşadın. Sonra da doktorun yardımı ile annenin karnından çıktın böylece sen dünyaya geldin.”demelisiniz bu bir pedagogun yazisindan alintidir
Leylekler deseydin
Hahahahahahah çocukların sorularına cevap bulmak bazen imkansız oluyor bnm yeğenim de bebeği nerenden çıkaracaksın demişti bende cevap verememiştim
Benimkiler sormadı ama nerden çıktı nasil çıktı dediler ALLAH tan sezerýan olmuştum da kesip cikartti doktorlar dedim
benim kizim dsha fena valla anne siz babamla asik misiniz diyo anne siz hic babamla dudaktan opuyor musunuz diuo cvp alana kadr soruyor valla
Kuzum allah da deme çocuk anlayamaz şimdi öyle şeyler şey de orda senin gibi kendisi oldu büyüyünce yanımıza gelecek
Çok tatlıydı ve ben onu yedim o yüzden karnımda de
Bende oğluma anne ve babalar bebekleri olsun diye karar verdikleri zaman hastaneye gidip doktorla bu konuyu paylaşırlar ve doktorda anne karnına bebeği yerleştir dedim çok uzun oldu ama oldu kjkkjj
Babana sor deseydin
410,710 soru
12,357,961 cevap
41,207 kullanıcı