0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından

Doktorlar bazen bizleri o kadar Dara sokuyo o kadar korkutuyor ki karnımizda bi can tasidigimizi anne olduğumuzu unutuyorlar kendileri hergün bir sürü insanla karsilasiyolar rahatlik ondan . 

Amcamın gelini hamileydi 38.haftasinda  bebeğe c ü c e  dediler ailenin dünyası başına yıkıldı tabi gitmedileri doktor kalmadı . Evlatti işte tirnaginin teki eksik olsa canı gider ana babanın . 
Ama kurban olduğumdan ümit kesilir mi aile bekledim doğumu kızın şansına bebekte baya bekledim bugün 43. Haftasında Doğdu görseniz maşallah kutu gibi bi kızı olmuş eli ayağı sapasağlam hiç birseyi yok Allahima şükürler olsun ki . Rabbim den hiç ümit kesilmez o yeter ki ol desin bizlerde sabırla bekleyelim .
Rabbim hiç bi anne babayı evladıyla sinamasin 
Bütün hamilelerinde bebeklerin sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına almayi nasip etsin inşaallah <3
Kucagimizda olanları da bizlere bağışlasin.  Ayaklarına taş değmesin . 
Boşuna dememişler 
Candan öte bir can varmış onunda adı ''Evlatmış''.

11 Cevaplar

0 oy
(12,275 puan) tarafından
RAbbim  ne iserse o olur makineler  hep yanılır  

Allah  kerim.rahmandir 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbimin merhametinden sual olunurmu hiç 

0 oy
tarafından
Aynen cnm doktorun her sözüne inanmiycn  iki dkkada insani kanser ediyorlar  
0 oy
tarafından
Rabbim her şeyin en iyisini bilendir şükürler olsun. Rabbim evlatlarımızla sınmasın,bizi onlardan ayırmasın 
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Sırf bu yüzden hiç bir testi yaptırmadım ne olursa olsun o bnm evlâdım doğana kadar psikolojik travma yaşayıp bebegimi uzemezdim 
0 oy
tarafından

Elhamdülillah çok şükür Rabbime,

Rabbimin yüce merhameti yeter ...

0 oy
tarafından
O yüzden sevmiyorum şu 2 li 3 lü testleri ayritili ultr. Seker yüklemesi bilmem ne allah biliyo en doğrusunu makinalar değil 
0 oy
(353 puan) tarafından
Çok şükür kuzummm, Rabbim o yavruyu anasına bağışlamış. Doktorların böyle felaket tellalı gibi olmasına her ne kadar uyz oluyosam, yüce Allah'ın da bu yorumları o bebekleri sapasağlam dünyaya yollamasina binlerce kere minnet ediyorum. Çok şükür bin minnet Rabbime ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(648 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsıniz :) Benimde bebeğime son hafta kafası çok küçük dediler zeka testi yaptırdın mi dediler yok yaptirmadim bişey olmaz dedim ,şükürler olsun sikintisi yok , Allah'a iman edelim gerisi gelir.
0 oy
(10,541 puan) tarafından
RABBİM RAHMET MERHAMETsahibidir kendisinden umut kesilir mi hiç

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 608 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 214 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
13 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

408,831 soru

12,288,029 cevap

38,118 kullanıcı

Kategoriler

...