0 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde (7,127 puan) tarafından
Artik son noktama geldim bunu yazarkne bile goz yaslari icinde yaziyorum rabbim ne kadarda iyi olursa olsun yinede cocukla kimseyi baba evine dusurmesin o kadar doldum ki esimle telde konusuyoduk neyse kardesim yemek siparis etmisti adam evi bulamayinca benim teli aradi o arada esimle konustugum icin esim kizdi neyse bende kardesime git annemin numarasini ver senin yuzunden tarristik evde yemek varken zkımlanasin tuttu dedim annemde cocugun burnundan getirdin bi evinize gideydiniz kimse mi seni aramicakmis milletin evinide huzursuz ediyosuniz dedi bende gitcez zaten az kaldi ananem yine burdaydi ustune bisey al bu ne guzel guzel alsana dedi bende ben size ne diyom siz ne diyosuniz demistim annemde boyle deyince patladim gitcez aha surda 1 ay kaldi annende geliyo ustune basina bisey al deyip duruyo napim bermiyo iste sokaga mi cikimda oara getirimde alim dedim o kocadan sana bisey olmaz daha cok gotun acikta kalir dedi annemde ben simdi bu adama napiyim konusmak bile istemiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinle güzelce konuş nasl Bi insanmış o ya valla Bn dayanmıyorm seni hiç dusnemiyorum
(7,127 puan) tarafından
Ne konusuyum simdi konuyu accam ne deyim msj yazcam
tarafından
Canım direk bu durumu anlat  milletin laf etgni giyecek hiç bişey olmadgni  utandığı anlat  sana da bakmıyorsa bu evliliğin Bi anlamı yok bnce
(7,127 puan) tarafından
Bak yukariya foto koydum canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Annene neden gittin peki madem bu kadar ağrına gidiyo canım dön evine ama senin böyle demen yanlış olmuş güzelce deseydin keşke ağır olmuş ben senin kardeşin olsam alınırım birdaha kolay kolay konuşmam yani eşin zaten hatalı onu demiyom bile zaten 

tarafından
Bi oz anne nasil yapar evladina boyle bisey senin ayri evin yok mu al cocugunu kal
(7,127 puan) tarafından
Asla kotu annem kotuler diyemm 1.5 senedir el kapisinda olmama ragmen burda kaldim babam hastaneye goturdu getirdi dogumuma gittiler geldiler oglumu oyle hastanesi olsun saglik ocagi olsun hic lafini etmez gotururler
tarafından
Bende onu diyom kocası ev tutsun yani alsın ordan çatı üstüne çatı olmaz çünkü
(7,127 puan) tarafından
Rabia beni ac birakanda bilezileri alanda kaynanam asla ben aileme kotu diyemem ama artik onlarda hak veriyorum insan karisinin cebine harclik koymazmi al ne ihtiyacin varsa al giy gidilecek yere git demez mi
tarafından
Allah razi olsun ailenden ozaman sinirlenme sakin ol biliyorum zor senin için kolay değil ancak bu sorunlar geçici eşinle konuş bu konuyu
0 oy
tarafından

Şimdi 3. Şahıs var ve 3 şahısla da aranı bozmaya değecek bi sorun yok eşinle konuş muhakkak istediğüni yaptırırsın 

Annenin o şekil konuşması hoş değil o senin eşin sonuçta 

Kardeşin olsam valla çok üzülür alınır kırılırdım 

Bilemedim şimdi :ermm:

(7,127 puan) tarafından
2 haftadir konusuyorum ama ayni
tarafından
Canım şimdi beni bi aydınlat sana güzelce ön görüşümü belirteyim
2 haftadır kimle konuşmuyorsun
Ailenin yanında kalma sebebin neden
İnsanların azına ailende olsa laf verme kocan o senin kusura bakma ama benim fikrim bu
(7,127 puan) tarafından
Esim hakkaride uzamn canim 2 haftadir ustume giyecek kiyafetim yok gelen giden laf ediyo artik zoruma gidiyo diyorum 1.5 ay sonra gelcem alirim diyor hakkaride oldugu icin annemlerde kaliyorum haa annemlere gelincede asla oglumun biseyini eksik etmezler benimde el harcligimi verirler canim ne isterse alirlar ama ust bas konusuna gelince kocan degil mi alsin satsin diyola
(14,713 puan) tarafından
Canım yani eşin o kadar maaş alıyor napıyor ayın 15 inde 300 lira gönderemiyor mu sana
Benim eşimde astsubay ailemin yanındayım Her ihtiyacımı kendim alıyorum
Yeri geliyor eve gelirken birşeyler alyorum   annemler istemese de
0 oy
(7,127 puan) tarafından

......... 12 karekter

image

tarafından
Napmayi düşünüyorsun canım bu hayat böyle gidermi
(7,127 puan) tarafından
Gitmezz valla kiz inan arrik insanlar kilik kiuafete bakiyor giyimin iyiyse insan yerine koyuyolar konusmak icin yoksa hic umuraamliyolar
tarafından
Bosan m böyle olmaz dersen ne der pekj
(7,127 puan) tarafından
Oglani birak nereye gidersen git der
tarafından
Ozmn bu adamn sana sevgisi yok bacım ayaklarınin üstünde durmaya bak  biran önce
0 oy
(586 puan) tarafından

Artık millet e akıl vere vere bizden biti bacım ne diyelim anca aranizda olan bişey benim kendi görüşüm bir an kendi ayaklarinin üstünde dur boşan derim çok iyi fikir:pouty:

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 558 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 279 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Filiz.aras1213 (46 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,535 cevap

40,925 kullanıcı

Kategoriler

...