0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
baklava icin yardim edin kizlar hamuru kendim acicam heryerden bakiyorum ama bi turlu tariflere güvenemiyorum kimi yoğurt kimi sut kimisi ikisinide istiyor kimi kabartma tozu kullanmiuor bile sastim kaldim aranizda yapan güvendiği tarif olan varmi 

5 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Ben yaptim canim yogurtla sutu ayni anda kullaniyorum kabartma tozuda yumurtada kullaniyorum cok guzel oluyor citir citir
tarafından
gercekten mi ne farki varki youtube da biri zor acilir demis bana anlatir mjsjn tek tek lütfen
(820 puan) tarafından
Canim valla fark icin degil oyle ogrenmistim annemden ben un sut yogurt yumurta bir cimcik tuz ve kabartma tozu bir yemek kasigi sirke ve sivi yag kulak memesi kivaminda yoguruyorum sonra 1 saat sitrese sarip buzdolabina koyuyorum cikartinca kucuk kucuk 10 adet beze yapiyorim onlari tek tek aciyorum boyle avuc ici kadar sonra 10 tanesinide ust uste koyup aciyorum inceltebildigim kadar sonra tepsiyi ustune koyup tepsi buyuklugunde kesiyorum ve kalan yufkalarida icine koyuyorum ben
tarafından
aralarına yag serpmiuo musun canim bide olculeri yokmu kac bardsk un nekadr mesela
tarafından
10bezeyi birden acinca hepsi bütünleşmiuormu hepsini bir mi koyuyorsun
-Reklam-
0 oy
(135,940 puan) tarafından

Haaa bem hazir yufkadan yapabiliyom el acmasi yapamam bu posttan cikiyim bem :unsure:

tarafından
off ben açabiliyorum ama malzeme tarifine guvenemiyorum
0 oy
tarafından
yokmu tarif verecek kimse ya
0 oy
tarafından

Hazır yufka ile yapıyore ben :angel:

0 oy
tarafından
Kiz bnm kociş el yapimi hamur acip yapiyo☺☺
tarafından
ala ala ya vallaha mi kiz :)) senin koca baklava mi aciuor :))) tarifini al da ver bana ya bugun malzeme aliuor benim herif baslicam
tarafından
Aciyo vala saolsun☺☺❤

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 793 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
10 Ocak 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
18 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Duru0608 (3,102 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,108 cevap

45,384 kullanıcı

Kategoriler

...