Kardeşimle aramda 11 yaş var. Annem bir süre düşünmemiş sonra o istedi hamile kalamadı ben çok kardeş istiyordum küçükken herkesin kardeşi var benim yok diye üzülüyordum sonra ben 7 yaşlarında falanken annem hamile kaldı düşük yaptı 3 sene sonra bidaha hamile kaldı kardeşim doğdugunda 34 yaşındaydı. Çok heves etmişti sanki ilk gibiydi onun içinde. Kardeşim iyi var ama küçükken özendiğim gibi olmadı ben büyümüştüm. Kendime bir arkadaş olsun diye kardeş istiyordjm ama daha çok annelik gibi oldu benimki hiç ama hiç bi zaman kıskanmadım hala daha evladım gibi sıpa ama bana yakın yaşlarda bir kardeşim olmasını çok isterdim arkadaş kuzen vs hiç biri kardeş gibi olmuyor. Anneme sorarsak o da diyor ki sen evlendin falan rahat edeceğim zaman şimdi onun ergenliği ile uğrasıyor ve çok kaldıramıyolar gençken gibi olmuyo diyo annem baban senle ilgilendiği kadar onla ilgilenemiyo diyo. Çok yaşlı değiller ama yinede gençken farklı oluto sanırım çocuk büyütmek belli bi yaştan sonra hastalık vs çocugun ergenliğini vs çekecek halleri kalmıyor. Bu sebeplerden ötürü ben çok ara vermeyi düşünmüyorum 3 yaş falan düşünüyorum Allah nasil ederse
Ben.
Oğlum 7.5 aylik. Keske 41.gün hamile kalsaydim
Ne güzel ikiz gibi olurlardı. Her geçen gün aradaki fark artiyo, tüh
(Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de ne hikmetler vardir, işin esprisi tabi keskeler, tuhler ;) )
Oglum 3 yasinda bana da duskun mu cocuk erken oldu diyorum ben tuvalettyken kapinin onunde bekler hala
402,173 soru
12,040,312 cevap
36,264 kullanıcı