0 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

7 aylk hamileym eşim 2 ay öncesine kadar benle birlikte olmak için her yolu denerdi beni sımartırdı  ama son 1.bucuk aydir bana dokunmuyor tamam sevgisi eksilmedi asla iyi davraniyor ama cinsel anlamda benden kaçiyor resmen  neden boyle olduki

Tvdeki kadinlara kaydi gözu resmen :((

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

Korkuyordur belki bebeğe bir şey olmasından o yüzden kaçıyor olabilir 

(48 puan) tarafından
Allaha şükur iyiym.doktorda bisey demedi
tarafından
Bu psikolojik biraz canım
-Reklam-
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Çok normal erkekler hamilelikte cinsellikten korkarlar. Bunu araştırabilirsiniz psikolojik bi durum
(48 puan) tarafından
Hakli olabilirsiniz
0 oy
(3,887 puan) tarafından

Bebeğe birsey olacak diye korkuyordur canım bnm eşimde ilk aylar öyleydi sonradan istemez oldu sebebini sordum bebekten dolayı korkuyorum demişti bnm de işime geldi :D

(48 puan) tarafından
Aslınd rahat oluyo ama eşimin gözü tvdeki kadinlara kaydi resmen
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Canm hamilelikte karın büyüdüğü için mi itici buluyorlar bende anlamadım. 

Bnim eşim askeriyede görev yapıyor 5 ay gelmiyor bazen ve demişti ki 

Ben gelinceye kadar doğursanda karnını öyle görmek zorunda kalmasam gibi bişey söylemişti zoruma gitmişti benimde :(

Ama sonra çok takmadım kafama 

(2,587 puan) tarafından
Ay insan öyle der mi gercekten erkekler düz mantık
tarafından
Yani bu kafada olan kocalar kadar itici bir şey yok, kullandığı kelimeye bak ayar oldum resmen
(14,822 puan) tarafından
Ayyy Bemim eşimde askeri personel Pazar gelecek 1.5 aydır ayrıyız karnım büyüdü der mi öyle acaba
Bazen diyorum karnım çok büyüdü olsun önemli drğil diyor :&&
(2,159 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ya annesi kardeşlerine hamileyken felan gördü ondan tiksindi bana öyle dedi belkide. Ama tabi böyle bişey eşe söylenmez yani
(14,822 puan) tarafından
Bence de söylenmez çok gönül kırıcı ://
0 oy
tarafından
Hamileyken esim de çok istemezdi çocuğa bişy olur diye 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Benimki aynı iliski anlamında ama sohbet muhabbet olarak degisti daha cok erkek arkadaslarıyla vakit gecirmeye basladı. Tek tartısma konumuz bu aralar eve gec gelmesi sinir sistemimi bozuyor .. Ama su hamilelik bi bitsin Allahın izniyle sonra görüsürüz onunla şimdi şişmiş olabilirim ama 1 bucuk ay sonra taş gibiyim yine nasıl olsa :))  
(48 puan) tarafından
Allaha şükür yanimda durur ama cinsel anlamda uzaklşti haftada 1 gun bulusur arkadasyla
(2,587 puan) tarafından
İste gelde cinnet gecirme
(48 puan) tarafından
Neyse takmayalm bebegmz iyi olsunda
0 oy
tarafından
canım sen az önce postta açmıştın çok rahatsiz edici bir durum ya ne diyim Allah ıslah etsin konuşsana birdaha böyle konuşma diye
(48 puan) tarafından
Kıskanmiş gibi olmak istemiyorum aslinda daha cok havalanir
tarafından
Ama öyle de daha da abartır ve sen üzülüyorsun daha çok bende aynısını yapsam ne olur falan de öyle olmaz
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Canım o korku hali bebeğe bir şey olur korkusu. Üzme kendini 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Benim eşim 3 aydır yanaşmıyor canım bebeğe bişey olucak diye tvdeki kızlara kaydı gözü diyorsun eşin bebeğe bişey olmasın diye sana yanaşmazken eşin hakkinda böyle konusmanda yanlış bence 
0 oy
tarafından
Hic alakasi yok karnin büyüdükçe korkuyolar bebege bisey olur diye 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Hamile olduğun için korkuyor olabilir
0 oy
tarafından
Her erkek farklidir kuzum bizde olmamisti gebelikte.bide tvdeki kadinlar demissin ne alaka cnm
0 oy
(798 puan) tarafından
Kizlar yani afedersinizde com yakin bi mesafede bebek var ne biliyim korkmuomusunuz enfeksiyon kapar bisey olur diye. Tamam doktorlar bisey olmaz dio ama riskleride var. Afedersiniz biraz tutsun kendini bikac ay idare etsin. 
tarafından
Har kezde aynı olmuyor malisef baziler hamile oldu zaman daha çok ilişkiye girmek ister baziler soğur mesela ben hamile oldumdan beri eşimle aynı yatakta bile yatamıyorum yani bu har kezde farklı
0 oy
(674 puan) tarafından
Korkuyordur canım sen yakınlasinca tepkisi ne oluyor peki 
0 oy
(667 puan) tarafından
Canin son aylarda iliski dogumu tetikleyebiliyor ben ce senin de kacinman gerekirdi evet doktor risk yok der birk cikar 9 ay iliskiye girdik bisey olmadi der ama senin basina bisey gelmeyecegi ne malum insan bebek olunca bkraz pimpirikli oluyor biz 6. Aydan sonra bu sepeble bebek oluncaya kadar birakmistik kendimiz boyle bi karar almistik esin de kafasinda bebege bisey olur diye kuruyor olabilir
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım takma bu kadar benim eşimde uzak di ilk aylarda 3 ay hemde bir şey olçak diye korkuyodu hep ondandır şimdi düzene girdi 4 ayım dayım
0 oy
(701 puan) tarafından
Eşine sorsana neden böylesin diye ne diyecek bakalım . Benim eşim size zarar vermek istemiyorum çocuğa bişey olur falan diyodu. Ben istiyorum diyince yaklaşıyordu . Sende açık açık sor gurur yapma yani stres oluyosun kendini düşün 
0 oy
(14,822 puan) tarafından

Karnın da büyüdüyse belkş korkuyordur canım Sorabilirsin bunu eşine benimle olmak istemşyor musun gibisinden :ermm:

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 204 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 353 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 688 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.