Eşini değiştirmeye çalış ,
Bu gidisle seni kaybedecek ,
Bazen kaderimizdir diye çok şeye boyun egeriz ama olmuyor ,
Kaderini bazen insan kendi belirler canım
Allah insanı hür yarattı. İman edip etmemek kendi isteğiyledir. İşlediği hayırda kendi iradesiyle, işlediği şer de kendi iradesiyledir. Allah zamanla kısıtlı olmayan ilmiyle insanın kendi seçimleri doğrultusunda kaderini belirlemiştir. İnsanda zamanı gelince o belirlenmiş kadere göre yaşar ve ölür. Bizim nasıl yaşayacağımız Allah'ın ilmi sayesinde önceden bilinmektedir.
Seni kırmak istemiyorum ancak o abim gibi dediğin şahsiyetsizle konuşma allah a Sığın işte ozaman hersey yoluna girecekdir bir dost
Ewet aile yetistirmesinden gelior senin bu durumun canm.Ilk defa kendine ozelestiri yapan birini gordum bu grupta.Yaşın kaç bilmiorm ama ben 30 yasindayım.Hayatımda hicbir pismanligim olmadi bu yasa kadar.Cunku herzman sınırlarım vardı.Bunu ne annem ne babam ne kocam gecebildi.Ben birseye yok dediysem yok tamm dediysem tamam oldu.Sana tavsiyem önce kararlarını kesin al.Kararsızlik hareketlerine yansir.Kendinde yanlis varsa kendini degistir lakin esinde yanlis varsa onu deistir.Kadere herseyi baglamak yanlış.Unutma ki İsra Suresi 13.ayette ne denilmiş:“Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık”
Cnm ben 3 yıldır evliyim senin 14 yıldır yaşadığın herşeyi yaşadım bende artık herşeyi görmezden geliyorum napcan sinirlenince ne dediğini bilmiyor çok pis küfürler eder döver herşeyi yapar çok denedim çok çabaladım halada çabalıyorum boş boş boş eski tas eski hamam bende kaderim diye çekildim kabuguma tek isteğim oğlum onun gibi olmasın
412,494 soru
12,418,617 cevap
45,115 kullanıcı