0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (807 puan) tarafından

Bu aksam bi gergindim. Eşim mutfak topluyo müzik sesi acık diye bağırdım ona. O da bu kadar şeye gördüğüm muameleye bak diye kendi kendine söylendi oturdum hıckıra hıckıra ağladım. Sebepte yok ortada sonra midem yanıyo diye bide ona ağladım. Eşim zor sakinleştirdi. Bu hormonlar iyice ele gecirdi beni sinirlerim boşandı birden ağla ağla.başım ağrıyo şimdi :ermm:

5 Cevaplar

+1 oy
(78 puan) tarafından
Ay valla sorma canim nasil bi hormon anlamadim son 3 ay yakaladi benide her seye aglayasim var
(807 puan) tarafından
Durup dururken ağlar mı insan o kadar sanki bi yerimi kestiler öyle ağladım :DDD
(78 puan) tarafından
Bide ben cok yalnizim bacim bu ara esim gec geliyo hep tekim iyice bunaldim esim A dese zirliyorum :Dd
(807 puan) tarafından
Bende zor bi sürec gecirdim erken dogum riskim var sürekli yatıyorum gündüz canım cok sıkılıyo ondan heralde
(78 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim..
(807 puan) tarafından
Sağolasın canım
-Reklam-
+1 oy
(139 puan) tarafından
Benim hamilelik bitti ben hala oyleyim :( okadar dolmus hissediyorumki kendimi
(807 puan) tarafından
Lohusa mısın canım
(139 puan) tarafından
Yok 2 aylik oldu bebegim lohusalik falan kalmadi
(807 puan) tarafından
Anladım canım acaba onun verdiği bi duygusallık mı diye sormuştum aslında :)
(139 puan) tarafından
Yok canim keske o olsa lohusaliktn snra gecerdi :) hala herseye agliyorum durup durup :(
+1 oy
(7,127 puan) tarafından
Ben son 2 gündür hep aglamakliyim  saçma sapan  şeylere oturuyorum salya sümük  agliyorum eşim spruyor  ne oldu yok bisey seni görünce daaha çok artiyor  diyorum
(78 puan) tarafından
Ya kesinlikle benimde esimi görünce artiyo nazimiz geçtiğinden heralde :)
(7,127 puan) tarafından
Aynen öyle sanırım.ne cekiyo benim kocisim  bi gorsen yazık yaa hepsi hormonlardan diyor bide teselli ediyo aklı sıra:)
(807 puan) tarafından
Hormonlar mahfetti bizi desene :)
(78 puan) tarafından
Ben bu kadae sabilri olucaklarini hic tahmin etmemistim dogrusu :)
+1 oy
(757 puan) tarafından
Valla bizimki eve geldiginde bana nasil oldun dediginde bile aglayasim geliyo bnde iki uc gundur basladii onceden herseye gulerdimm simdide tam tersi
(7,127 puan) tarafından
Canım sen kaç haftaliksik  bendede son2 3 gündür var
(757 puan) tarafından
21 haftaligim kuzumm oncedenn herseyle mutlu olup gulerdim simdi esim eve geliyo onu gorunce bile aglayasim geliyo :)
(807 puan) tarafından
Ben de dün gece oldu öyle ne oldu niye oldu bilmiyorum :)
+1 oy
(3,694 puan) tarafından
Hamilelikte ayrı lohusalikta ayrı bi psikolojisi bozuluyo insanın canım. Dün benim de sabahtan  aksama kadar başım ağrıdı  kızım uyumak istemiyo sürekli kucağımda kalmak istiyo. Eşim sakin sakin emzir de uyusun canım  diyo dedim bas ağrısından konuştukların  ters geliyo kötü bi şey söylersem kusura bakma diye uyardım adamı.  Allaha şükür bu ara iyiyiz durduk yere yine tartışma çıkardı 
(807 puan) tarafından
Kadın olmak zor Allah yardımcımız olsun :)
(3,694 puan) tarafından
Aynen valla  dünyanın en zor şeyi galiba

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yayu07 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu