Halt etmiş onlar sen boş boş konuşanlara bakma yaaa ağzı olan konuşuyor cnm
Benim kız 2230gram olarak doğdu hend erken doğum merak etme allahın izniyle toplar kendini sağlığı iyise takma
Endiselenme canım. Yanlız değilsin. Benim kızım da 37+ 4 de dünyaya geldi 3020 gr doğdu. Ama doğduktan 3 saat sonra tarttiklarnda 2680gr dediler. Ertesi gün taburcu olurken tekrar tarttilar 2420gr geldi. Şimdi 5 ay 3 günlük oldu hala zayıf. Yarın kontrolü var bakalım kaç kilo olmuş göreceğiz. Ama 6 kiloyu geçtiğini sanmam. Herkez çok zayıf aç bu çocuk mama ver yok onu ver bunu ver diyor. Ama doktoru gayet sağlıklı olduğunu söylüyor. İlk baş larda çok kendimi üzer kayaya takardim söylenenleri ama artık umrumda bile değil
Aynısı benim başıma geldi 4 kilo üstü doğar dedi 3 890 di 2 hafta öncesi bende Korkudan Sezeryan oldum 3345 doğdu doktor bile dediki kız bu zayıf dogduya ya tanıdık doktor ondan. Karnım çok büyüktü ya suyu fazlaydı ondan demek. Şuan 8 aylık olduk şükür aman sağlıkli olsunda kilo alınır zayıf doğan bebisler daha çabuk alıyor hem
Bn 2430 gramla dogum yptim 2160 dustu bak resmdeki farka dun 2 aylk pldu sakn uzlme bnada hp oyle dediler cok kucuk vs cok canm skilip agliyordum ama degmezmis hemencik buyudu
1,492,925 soru
24,393,341 cevap
349,463 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın