Offff böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum nasıl insan ya bunlar daha nasıl olanlar var Allah ıslah etsin akıl fikir versin ayağın ayağıma değdi me demek ya tabii değecek bir gün mutlu edip sonra burnundan getirmek ne arkadaş ya böylelerini tutup tersten asıp kızgın şişle vurasım var
Cevabı çok basit, eşin dengesiz biri kusura bakma canım öyle pat diye söyledim ama öyle maalesef. Dengesiz insanlara karşı yapabileceğin pek birşey yok. Tek çare ne biliyor musun ders alması. Kafasına bir balyoz gibi birşey inmesi lazım. Ne yaptığının farkında değil. Sen böyle davrandıkça ben bu hamile halimi senle geçiremem,giderim de. Ciddi olduğunu görsün. Asla taviz verme. Ayrıca karşısında ağlama sakın. Daha çok kötü davranır zamanla. Kendini ezik bir çocuk gibi gösterme. Odana kapan ağla ama gözyaşlarını görmesin. Onun karşısında güçlü ol. Sert davran demiyorum. Soğukkanlı ol elinden geldiğince. Sen de YouTubea takıl. Bak ben aynı hataları yapıyordum. O bana birşey diyince çocuk gibi ağlıyordum. Kesinlikle bi faydası yok. Tülay kök diye bir psikolog var youtubeda. Onun videolarını sürekli takip et ama ihmal etme. Bi süre sonra değişiyorsun. Tavsiyelerine uymaya çalış. Çok güzel konuşuyor. Terapi yapıyor.
1,492,935 soru
24,393,609 cevap
349,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın