Kizlar cok kotuyum geceden beri uyumadim. Eşim nasil bi insana donustu son zamanlar anlayamiyorum bazen bana karsi cok iyi bazende cok acimasiz kotu oluyor anlamiyorum neden. Ustelik 4 aylik hamileyim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. 13 şubatta hediyemi almiş tabi hic ama hic beklemiyodum cunki bu hallerine alisik biriyim aklimdan bile gecmedi bana hediye alacagi ama almis. Tabi cok sevindim dunyalar benim oldu tesekkur ettim falan almasanda olurdu dedim. Neyse dun de aramiz cok iyiydi. Yemekte yedik bulasik falan kaldirdim kaynanamlar uyudu bende gectim odamiza yataga girdim elinde telefon zaten hep boyle telefondan ayri gorsem onu cok sasiriyorum. Hep oyun oynar yada nebilim yutubda biseyler izler bende biraz telefona bakayim dedim. Oyle geziniyodum bana bagirdi sesini alsana şunun diye bende bisey demedim aldim. Sonra telefonuda biraktim tam uyuycam tesadufen ayagim ayagina degdi allahim deliye dondu sanki bian bana bagirikca ayagini ceksene diye şoka girdim hani noluyo diye ama bilerek uzatmamistim. Oyle bagirdi cagirdi bana bende kendimi tutamadim agladim bide ustelik bagirdi zirlama diye acimasizda hamileyim hic dusunmuyor uzulecegimi. Bi dun gece degil hep boyle bana karsi dikkatsiz acimasiz mesela bi yerim agrisa hamilelikte sormuyo noldu neden oldu bebege bisey olurmu sanki benide bebegide istemiyomus gibi. Daha evleneli 2 sene bile olmadi ilk cocugumuz bu ama boyle davranmasi coknzoruma gidiyor. Ben her gece agliyorum nolur allahim bebegime bisey olmasin saglikla gelsin diye cunki ilk bebegimi kaybettim. Oysa hic umrunda diyilmis gibi davraniyor. Napicami sasirdim ya .