Hani dün yorumlarda 14 şubat kutlamayız Ben demişdim biliyodum kutlamaz eşim bende kutlamam zaten neyse geldi eve şakasına takıldım hani hediyem herif dedim oda sevgiler günün kutlu olsun dedi odunnnnn bu kadarcıkmı dedim bari bi cikolata alaydın diye sana bulaşık makinası alacakdım ama bu kadarcıkmı dedin diyon oyüzden vazgeçdim dedi gönlünü ettim az kalsın bulaşık makinasındanda olacakdım sizde durumlar nasıl anlatın foto atın
Bni yorgunum diye anneme getirdi eşim hediyem bu ankaradayım annemle kahve içiyoruz oğluş da dayısında
bizim gecen sene kizimla kizimla bana gül almisti bu sene çiçeğe para vermem gezmeye gideriz dedi zaten sevgililer günü kutlamiyoruz ki biz dedim dogru dedi gece isten gelmişti unutmuş her sene o hediye aliyor aslinda ben sevmiyorum bana sacma geliyor :)
Son anda yirtmissin bari iyi valla kac gundur bi bas agrisi bende bu aralar cokuntudeyim hem fiziksel hem ruhen coktum bttim dunde benimki gelir gelmez basim catliyo fln die soylendim biraz ugrasti gel az masaj yapayim ddi bende kafama yapcak saniyo elimi aldi elime bsyler yapti basima yapsana ddim ole yapti sonra dayimlara gttik araba almislar bakmaya die babam orda karanfil verdi al kizim sevgililer gunun kutlu olsun diye benimkide diyo baba simartma ben kutlamadim sen uzerime salcan simdi yok yok dedim hic halim yok bugunde ikizlerle yanlizim ve aksama hazirlanmam gereken bi dugun var bakalim nasil yetiscem
Valla 8 yıllık evliyim ben pek kutlamayı sevmem oda bilir bu defa ben mesajla kutlsyayim dedim sonra eve gi geldi gül almış çok şaşırdım cokkkk mutlu oldum ilk defa sağolsun aldı kocam
1,495,525 soru
24,431,025 cevap
352,505 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın