0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hani dün yorumlarda 14 şubat kutlamayız Ben demişdim biliyodum kutlamaz eşim bende kutlamam zaten neyse geldi eve şakasına takıldım hani hediyem herif dedim oda sevgiler günün kutlu olsun dedi odunnnnn bu kadarcıkmı dedim bari bi cikolata alaydın diye sana bulaşık makinası alacakdım ama bu kadarcıkmı dedin diyon oyüzden vazgeçdim dedi gönlünü ettim az kalsın bulaşık makinasındanda olacakdım sizde durumlar nasıl anlatın foto atın    :woot::silly:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bni yorgunum diye anneme getirdi eşim hediyem bu :Dankaradayım annemle kahve içiyoruz oğluş da dayısında 

tarafından
Kadındaki keyfee bak kaydet laa bunu biyere hahaaa
tarafından
Timammm cınım :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ne güzel düşünmüş ne zaman alacakmış cnm senin adına çok sevindim
tarafından
Bilmiyom da en kısa zamanda alıcam dedi taksitle bende fazla pahalı istemiyom düzgün yıkasın yeter dedim
tarafından
Aynen cnm 2 3 programlarda var çok güzel yıkıyorlar güle güle kullanırsın inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah kızz bozulduğundan beri iyice zorlanıyorum çünkü makina gerçekden elim ayağım mış
tarafından
Evet hele misafir gelince her yer bulaşık hem zamandan da kaybetmiyon durulayip atiyon çocuk olunca da zor valla insan üşeniyor yıkamaya
tarafından
İşde durumumu gördü birde çok söyleniyodum ama alsın sarılıp teşekkür edicem
0 oy
tarafından

:) bizim gecen sene kizimla kizimla bana gül almisti bu sene çiçeğe para vermem gezmeye gideriz dedi :) zaten sevgililer günü kutlamiyoruz ki biz dedim dogru dedi gece isten gelmişti unutmuş her sene o hediye aliyor aslinda :) ben sevmiyorum bana sacma geliyor :)

image

tarafından
Normalde banada saçma geliyo ama adam böyle diyiverince bi sevindim bu lafı duymayı bekliyodum galiva
tarafından
ee yani bence sık soylemeli
tarafından
İşde rabbim yuvanının huzurunu bozmasın çok âmin
0 oy
tarafından
Bizmki pasta almış kalpli falan resm çektim atrm da linç ederler şimdi :)) 
tarafından
Hahaa iyi bari olsun almışya önemli olanda bu
tarafından
Bizmki boğazına çalısyo pasta tatlı kuru yemiş insan Bi çiçek alrr :D
tarafından
Kızz olsun daha ne istiyon hic almayanda var
0 oy
tarafından

image

kalkmak istemiyorum ulennn millet evinin işini bitirmiş ben se yatiyorum nakadar tembelim :D ahha
tarafından
Dolap sana sen dolaba bakıyon demi :)))
tarafından
Üstüme üstüme geliyor kiz bi deprem olsa Allah korusun biz pert ay töbe :D
tarafından
Tembel teneke kalk uleynnnn :D
0 oy
tarafından

Son anda yirtmissin bari iyi :D valla kac gundur bi bas agrisi bende bu aralar cokuntudeyim hem fiziksel hem ruhen coktum bttim dunde benimki gelir gelmez basim catliyo fln die soylendim biraz ugrasti gel az masaj yapayim ddi bende kafama yapcak saniyo elimi aldi elime bsyler yapti basima yapsana ddim ole yapti sonra dayimlara gttik araba almislar bakmaya die babam orda karanfil verdi al kizim sevgililer gunun kutlu olsun diye benimkide diyo baba simartma ben kutlamadim sen uzerime salcan simdi yok yok dedim hic halim yok bugunde ikizlerle yanlizim ve aksama hazirlanmam gereken bi dugun var bakalim nasil yetiscem

tarafından
Senin işin bayağı yoğun cano
0 oy
tarafından
Aldimi kiz ne zaman alcak hadi gozunaydin :)
tarafından
Yok canım alıcak en kısa zamanda
tarafından
:) sevindim kiz hadi bakalim
0 oy
(995 puan) tarafından

Valla 8 yıllık evliyim ben pek kutlamayı sevmem oda bilir bu defa ben mesajla kutlsyayim dedim sonra eve gi geldi gül almış çok şaşırdım cokkkk mutlu oldum ilk defa sağolsun aldı kocam

image

tarafından
Ayy kıyamam ne sevinmişsindir kimbilir
(995 puan) tarafından
Valla hiç sorma csnim çok sevindim çok mutlu oldum inşallah burdaki tüm kadınların başına insalkah
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bizde kutlamıyoruz cnm sevmem kutlamaları o yüzden bişey beklemiyordum gece geldi ki elinde kalpli pasta Bi gül ve en çok mutlu olduğum ise kızımın resimleriydi çerçeveletip getirmiş hepsi süpriz oldu şuan dünyalar bnm oldu 
tarafından
Daha ne olsun rabbim yuvana huzur mutluluk versin inşallah
(3,749 puan) tarafından
Cümlemizin cnm
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Küsüz konuşmuyoruz geç geldi 12.15 gece dişlerini yıkadı yatağa geçti uyudu bende oğlanı uyuttum uyudum:D
tarafından
Hahaa benimkide 1 de geldi ama küs değilim biraz burnu sürtsün seninkinin
(16,818 puan) tarafından
Surtsun aynen  :D

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 981 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 487 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy