28+3 haftalık hamileyim ve karnımda ufak ufak çatlaklar oluşmaya başlamış nemlendiriciler fayda etmiyor araştırdım ama kullanıp memnun kaldığınız yöntemleri öğrenmek istiyorum ve gebeliğimden bu yana 2 kg aldım 1 kg si bebeğimin kilosu ve sadece karnımdan alıyorum daha da çatlamadan önlemem lazım yardım edin :(
Hindistan cevizi yağını tavsiye edebilirim duştan sonra nemli cilde direk uygulayabilirsin bir de sabah akşam çatlak kremi ben mustela kullanıyorum memnunum.
Lierac phytolastil jel kullanıyorum canım hiç çatlamadım daha
Ben bebek yagi kullaniyordum gebeligimin basinda suan 25+5 olduk hemen hemen 1 aydir kullanmadigim halde hic catlagim yok cok sukur. Ki benim vucudum catlamaya cok elverisli evlenmeden once alip verdigim 5 kilo cok ince catlak yapmisti bende..onlar bile kaybolmaya basladi bebek yagini kullandikca. Ama tabi dogum catlagini kapatmanin ihtimali cok zor o yuzden bastan onlem almak sart.
Ben zeytinyağı sürüyorum normal nemlendirici krem kullanıyorum daha çatlamadı şükür 32 haftalığım
Lierac ismindeki kremi gögüs altından bacak arkasına kadar olan tüm bölüme masaj yaparak uygula. Çatlayacaksın yoksa ... Allah sağlık sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
407,150 soru
12,220,249 cevap
36,814 kullanıcı