0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba bayanlar aranızda belediyeden İBB veya yardım kartı devletden süt yardımı okul yardımı  alan varmı varsa nasıl oluyor bilgisi olan yazarmı sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
(11,235 puan) tarafından
O ne ise yarıyor canım bilemedim şimdi söyler misin ??
tarafından
Görümcem alıyor mesela pek ona sormadım ama her ay devlet 150 tl yatryor çağrı market a101 de felan geçerli gıda ala bilirsin her ay yenileniyor
(11,235 puan) tarafından
Bilmiyordum cnm
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Süt yardımı için 153 aranan gerekiyor ama evde 1 ile 6 yaş arası çocuk olması lazım ayda 6 paket 1 litre süt eve getiriyorlar

Aylık kart için fakirlik belgesi alıp muhtarlıktan büyükşehir belediyesine başvuru yapıyorsun eve geliyorlar uygun görürlerse sana kart veriyorlar her ay erzak alabiliyorsun en az 100 tl 

Tabi istanbul için geçerli bu bilgi başka şehirleri bilmem 
(3,675 puan) tarafından
Eşya yardımı istersen bakarlar kart için sadece odalara kapıdan bakıp gidiyorlar sigorta olmaması da işine yarar inan etrafında durumu iyi olan da alıyor sen yeterki  kendini onlara ifade et
(3,675 puan) tarafından
Sen pazartesi 153 arayıp bilgi alabilirsin süt herkese veriliyor
tarafından
Ben eşya istemiyorum sadece gıda yardımı alsam bide süt oğlum içiyor en az  1 haftada iki üç paket alıyorum süt de verseler işime yarar oğlum içiyor
(3,675 puan) tarafından
Al canım tabiki ben alamadım oğlum 7 yaşında kızım 5 aylık sana verirler
tarafından
Tamam teşekkürler cevap için
0 oy
tarafından
Istanbulda var mi bilmiyrm ama benim eltim.izmirde. ona her hafta süt getiriyolardi kapisina kadar geliyodu. Yanls hatirlamiyosam 3 yaşına kadar getirdiler iki kizinda da
tarafından
Tamam teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 377 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 539 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu