Kızlar 24 yaşındayım ve geçen sene kapandım ama şu an yapamadığımı filan düşünmeye başladım hem tam manasıyla uyamıyorum hem de ne bileyim kendimi tuhaf hissediyorum bir türlü alışamadım tamamen karar verip eşime konuyu açmayı düşünüyorum çok muallakta kaldım kafayı yicem aslında açılmakta istemiyorum cok aradayım kızlar yardım sürekli açık olan fotograflarima bakıyorum kapalı halim kendim değilmişim gibi hissediyorum filan umarım beni anlarsınız ben de böyle olmasını istemem
Evde istedigin gibi acarsin esine süslenirsin ama disarda kapat bence alişırsın şeytan vesvese veriyo insana ben kucuk yasta kapandim ama distan herkes bana bakiyo gibi geliyodu kapanmayi Allah biliyo ya hic istememistim ama alisiyosun zaman zaman benimde gelgitlerim oldu bu konuda seni anliyorum ama Allah sana bi şans vermis kapanmaya baslamissin zamanlada hakkiyla kapanmayi da ögrenirsin bacim bundan sonra acilirsan kapanma sansin belki olmaz ahiretide düşün her görünen telinin hesabini vereceksin ben seni korkutmak istemiyorum sadece bi parca kapali kalmana vesile olmak isterim inşallah dogru karari verirsin.
Benim kapalı halim açık halimden daha güzel kapalı olmak benimde zoruma gidiyor ama kapalı olduğum halde yine de kapalı olanlara özeniyorum çok güzel giyiniyorlar
Çirkin olsan ne farkedeer ki bence asla öyle değilsin sonuçta seni eşin beğeniyo yeter de artar bile dinimize uygun davranmışsın bu yola girmişsin ne güzel geri dönme
Zamanla alışıyodun 19 yaşındayım 7 senedir kapalıyım banada öyşe gelmişti boğluyom sanmıştım ama şimdi dışarı açık çıkmak çok tuhaf geliyo ilk sene zorlanırsın ikinci sene alışırsın
Hem kapanıp açılmak günah diye biliyorum
1,492,973 soru
24,394,206 cevap
349,568 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın