Sakin yapma 7 aylıklara kek yapmak yasak bilmiyomusun sjsjs
Herkes olur demiş, evet güzel yürekli kadınlar oldukları için. Ama ben olsaydım, ben de gelicem demezdim. Ve ben desem eşim müsade etmezdi zaten. Ne kayınlarım için ne kendi ailem için. Illa bi yardımın dokunsun istiyosan hazırla eşinle gönder. Gerçi benim kaynanam gelin hanım gelmediği vakit sen de gelme diyip terslemiş benimkini. Neymiş efendim komşular laf söz yaparlarmış, yeni evliler ama adam tek geliyo gelin kaynana iyi geçinemiyo demek acaba sorunlu mu evlilikleri vs diye... Şaka gibi. Kaçıncı yüzyıl hala bitmedi bitemedi şu çeneler ve çene korkuları... Ve benim babam grip şuan. Kendi babamı gidip göremiyorum. Annem kapıdan içeri sokmam diyo. Kedi gibi aşağıdan apartmanın dışından bakar gidersin geri, gelme diyo. O karnındaki bebeğe yazık değil mi? Niye kendine bulaştırasın hastalık diye papara atıyo bana. Hastaneye bile gidecek olsam maske takmadan sakın gitme salgın var sen iki canlısın diye milyon kez uyarıyo. Bi hafta sonra 8. Ay dolacak... Haklılar. Gerçekten benim düşündüğüm kadar onlar da beni ve bebeğimi düşünüyolar. Hele de iki tarafın da ilk torunları olacağı için, pür dikkat haldeler. Bu beni sevindiriyo ama uzaklık üzüyor haliyle. Görüntülü konuşma yapabiliyorum sadece WhatsApp üzerinden ama kokularını içime çekemiyorum gidip sarılıp mesela... Hem üzüyor hem sevindiriyo. Hastalık ve gebelik konusu. Hassasiyet lazım. Düşünceli naif olmak lazım. Evlat için korunmak lazım. Yapacak bişey yok
1,492,893 soru
24,392,780 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın