Spinal anestezi su belden uyusturma mi eğer oysa ben öyle yaptırdım sezaryenii. Ne karnima bastıran oldu ne kum torbası getiren. Özel hastanede olmustum. Ama devlette kum torbası koymuşlardı bı arkadasa
Ben spinal oldum spinal olunca bel agrısı kaliyor soylemlerine inanma alakası yok tamamen psikolojik. Spinalden sonra baş ağrin olmaması icin bol bol su sade kajve icmen lazım ve yastiksiz düz yatman lazım. Basini kaldirirken yavas yavas kaldir brn bi kere daldim direk kalktim basima duvar dustu sanki agridan bol su kahve ve yastiksiz yatma iyi geliyor. Süt meselesine gelince ben bebegimi dogumhanede gordum sadece orda emzirdim ondan sonra direk yogunbakima gitti 8 gun kaldi ama ben pes etmedim surekli pompa ve elle sagim yaptim simdi 8 aylik olucak masallahi var sütüm de yetiyor. 8 gun yanimda olmamasina ragmen sutum vardi cunku sutum gelir mi diye bir kere bile dusunmedim o süt gelicek dedim ve geldi karna tabiki bası oluyo ama onu hissetmiyosun canin yanmiyo sadece basinci hissediyosun. Kum torbası ameliyatta olmasi gerekenden biraz daha fazla kan kaybi olanlara konuluyor. Konulmasinda bir sakinca yok zaten rahim daha cabuk toparlasin diye konuluyor
1,492,816 soru
24,391,832 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın