Nur grkn/ yok cnm gündüzleri farklı yerlerde, geceleri kendi yatağına yatırıyorum.
Hande Gültekin/ bak cnm ben ilk başta sallıyordum, ama zamanla yarım saat uyku için bi saat sallatıyordu kendini, hele geceleri saat 2den sabahın 6/7sine kdr sallıyordum durduğum an ağlıyordu, yalnız, uykusuz ve tecrübesiz bi anne olarak dedim bu böyle nereye kdr, sonra doktorda randevumuz vardı doktorumuza anlattım, oda bana dediki birincisi zaten sallaman yanlış bebeğine zarar veriyosun dedi, ikincisi uykusu geldiğinde emziğini ver yanına yatır poposuna pış pış yap dedi başta kolay olmayacak ama kararlı olursan başarırsın, hem sn hemde bebeğin rahat edersiniz dedi.
Öylede oldu cnm ki bnm oğlan ne yaptım ettimse emzik tutmadı ama kararlıydım 3 gün gerçekten çok ağladı ama alıştı, şimdiyse son iki aydır akşamları yatağına yatırıp ayıcığını veriyorum, ışıklı müzikli dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor, gündüzleride eğer kendi yatağına yatırırsam yine kendi kendine uyuyor, ama eğer farklı yerde uyutacaksam iyice yorulmasını bekliyorum sonrada mamasını veriyorum hem içiyor içerkende yavaş yavaş uykuya dalıyor cnm.