Gece yatiyodum 8 aylık oğlum var uyandi geri hemen uyumadı kendi kendine bende uykusu bölünmesin diye ayaklarıma almak için aniden kalkmaya çalıştım bu arada 4 aylikta hamileyim :( kalkarken ani hareketten dolayı belime kramp girdi ama bagirtacak kadr ağrıydi canım çok yandı nefesim kesildi epey o ağrı sırtıma omzuma karnıma belime her yerime yayıldı sonra eşimi kaldırdım çocuğu salla diye ben zar zor salona çıktım ağlıyorum ama ağrıdan dayanamıyorum bı yandan çocuk uyandı uyuması gerekiyo napicami şaşırdım. Hastaneye gitsem çocuğu goturemicem yanında kim kalcak komşuya bıraksam gece yarısı nereye bırakayım sonra ağlaya ağlaya geldim çocuğu uyutmaya çalıştım eşim uyutamadi oğlum eşimi görünce de uykusu gidiyo oynamak istiyo. Çok şükür 10 dk sallamamla uyudu ama agrm şiddetli şekilde devam etti sbaha karşı kaçta uyudum hatırlamıyorum. Yani çocuk olmasa hastaneye gidicektim gündüz olsa her şekilde birine bırakırım giderdim ama gece 2 buçuk 3 kimi bulayım o saatte :( çaresizlik çok zor yani ama oğlum hissediyo galiba ikidir böyle çok ağrım oluyo hamilelikten dolayı ne zman ağrım olsa uyuyan çocuk uykudan uyanıyo huzursuzlaniyo cok.