Şimdii kizlar ben bu kaynana karısına nasi biseyler yapabilirim ya onun gibi saman altindan su yürütmek istiyorum yüzüme gülüp arkamdan yapiyo sonra bende sınırlı bi insanım eşime söylüyorum kavga cikiyor ama herneyse bu huyu biraktkm çünkü garibim anasinin ne göz olduğunu bilmiyor oyuzden kendim halletmek istiyorum özet geçiyim:
2 senedir beraber yaşıyoruz kucuk yaşta evlendim ilk
geldiğimde malum ev çevirecek düzeyde degildim ne diyorsa yaptim ama artik öyle değil yemek çamaşır bulaşık ev temizliği tatlisina kadar ben sorumluyum kendisi bi pazar günü evde benim duzenime cok karışıyor bu evde ben yemek yapıyorsam bi zahmet baharatlari da biraz ben nasil istersem nereye istersem koyim yok yani onlari o bi karıştırıyor yani bu artik kasten yapılıyor anladim onu bi gun perdesini kendi istedigim gibi şekillendirdim ortalara topladim boyle yanlara buzguler uzattim sabah bakiyorum gene bozulmuş inat degilmi bende aldim tokayi bağladım
perdeyi sabah toka da çıkmış ya en ufağı mesela bulaşık deterjanı aldim yeni dolaba kaldırdım en üst rafa o bir insana niye batar almis onu koymus mutfak caminin üzerine ee bi dur yaa sen yapıyorsan bende yapicam sizce nasi biseyler yapabilirim ya bu kadina ben
Benim aklima gelen şu oldu artik sadece bi yemek bi süpürge azcık ta dağınık dopliycam madem bu evi kendi yönetiyor hem işe gitsin hemde geldiginde temizlik yapsin