Şimdii kizlar ben bu kaynana karısına nasi biseyler yapabilirim ya onun gibi saman altindan su yürütmek istiyorum yüzüme gülüp arkamdan yapiyo sonra bende sınırlı bi insanım eşime söylüyorum kavga cikiyor ama herneyse bu huyu biraktkm çünkü garibim anasinin ne göz olduğunu bilmiyor oyuzden kendim halletmek istiyorum özet geçiyim:
O aşağı koysun sen yukarı koy o perdeyi açsın sen topla. Oyun gibi düşün pes eder hatta o mutfaktayken al koyduğu yerden baharatlıkları çat çat koy gözüne baka baka
İçimdeki gelin de yalnız ortam beklıyormuş çıkmak için
Aynııı benim kaynanam yemin ederim biz beraber değiliz ama o da her geldiğinde illa bi düzenimi bozacak bıçakların yeri belli tezgah üstünde standı var her seferinde gösteririm inatla çekmeceye koyar çamaşır suyu cif kireç çözücü mutfakta en çok kullandıklarım mutfak lavabosunun altında durur her geldiğinde onları götürür banyoya koyar neymiş el altında kalabalık olmasınmış vs. vs. Daha birsürü şey hiç sanmıyorum bunlara çözüm bulabileceğimizi mecbur eş hatırına katlanıcaz
Bunlar yüzünden kaynana olmak istemiyorum yaa ,
Kendilerini o kadar kötü gostermisler ki gelinler kaynana görünce öcü görmus gibi kaçıyor
1,493,283 soru
24,399,079 cevap
349,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın