30+5 günlük hamileyim 27. Haftamdan beridir erken dogum riskim var hep yatarak geçirdim son günleri korkumdan dolayı rahim ağzı kisaligim vardı evin icinde aktiftim ama yürüyüş yasak olduğu için dışarı kontrolden kontrole çıktım haliyle kilo aldım 55 ile hamile kaldım şuan 69 olmuşum çok aldim biliyorum ama iştahım ilk başta çok açıldı bir sürü vitamin hapı kullanıyorum kaynanamin yanında doktor çok almissin tansiyonun fırlar dikkt et dedi kaynanamda evet çok yiyo diyo doktora gerizekalı valla hicte çok yemiyorum ama aldıkça alıyorum anlamıyorum TV de bir kadın çıksa bak sende bunun gibi olmuşsun kendi farkında değilsin diyo halbuki dışardan göbek dışında bişey görünmuyo kilo alan bir yapım bile yoktu ama hamilelikte oldu işte nasıl dikkat edebilirim kiloma bugün sadece beyaz peynir 5 zeytin bir haşlanmış yumurta iki bardak süt içtim öğlen bir kase yoğurt bir portakal yedim bir de saat altı gibi tavuk haşlayıp yicem zaten ben böyle az ve öz yiyorum ama kimseye anlatamiyorum ekmek bile yemiyorum artık..