0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne ara simarttim 6 bucuk aylik danayi sabahtan burnumdan doktu hala bos bos agliyo uyumuyo 

10 Cevaplar

+2 oy
(7,814 puan) tarafından
Buraya duyar kasanlar hiç dert yanmıyor herhalde annesine bacisina ne var yani ağlıyor durmuyor burnumdan getiriyor dediyse ... Bazen çok aptalca abartiyorsunuz insanlar zaten bunalmış biraz kafa dağıtmak için buraya geliyor sizde daha fazla bunaltin aferin devam edin ... 
-Reklam-
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Bizimde 6 ay 10 günlük su iki gundur gunduzleri fena sanirim disten dolayi sizinde dis olabilir mi acaba ensesi yanaklari basi ates oluyor hep
0 oy
(16,590 puan) tarafından
Yau dana demisin bebeğine bunu bile yalnis görüyorlar :) spa diye seven var 

Neyse atak olabilir yada dış biraz sabırlı ol 
(1,240 puan) tarafından
Sormaaa yaaaa sanirim buradaki insanlarin aklinda sorun varrrr ne zaman girsem suraya sinirolup cikiyorum
(16,590 puan) tarafından
Hahahha tartışmaya yada linç etmeyı severiz
(1,240 puan) tarafından
Tepki verilmesi gerekene verilmiyor tepki verilmemesi gereken kucuk ayrintilara tepki veriliyor.Yazik
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Canım Allah sağlık versin benimde 4 aylık sabah 6 da uyandım oğlumda 9 da uyandı öyle huysuz süpürge makınam holde evin yarısını sürdüm yarısı kaldı canları sağ olsun gececek bu günler 
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Derdi olmasa ağlarmı

image

ne şımartması
tarafından
Belki canı sıkılıyor ondan ağlıyor:)
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Benim essekde hic uyumuyor:)  allah seni inandirsin bugun sabah 9da uyudu 
0 oy
tarafından
Bizimkide öyle artık gündüzleri uyumuyor yoruluyorum 
tarafından
Uyumamasi ayri bu beni cileden cikariyor bir is yapamadim iki gundur
tarafından
Simariyodur büyüdükçe öyle olurlar sanada düşkünse
0 oy
tarafından

Iki gundur  mama  sandalyesi aldik surekli ek gidalar hazirliyorum yediriyorum sarkilar soyluyorum oynuyorum uyutuyorum sut sagiyorum elektrikli pompayla her 3 saatte bir süt bir saatte zor iniyor bebek o sira beni istiyor alismis asiri ilgiye bir an bile benim ilgim olmadan durmuyor  agliyor agliyor bakip seni babaya soyleyecem diyorum guluyor pis pis yalandan agliyor sut veriyorum hemen ardindan ek gida veriyorum altini temizliyorum oynuyorum oynuyorum bugun kanguruya koydum pazara goturdum sekiz kilo kendi  8 kilo sebze meyvesi 16 kiloyu dengesiz tasidim  4. Kattayim asansor yok  zor bir seyler yedim boyle degildi normalde buyume atagi geciriyor galiba ya da maasallah cok zeki isini biliyor

Merak edenlere ben bebişmi oğluşum diye seviyorum hiç danam demedim buraya oyle yazdim  

(16,590 puan) tarafından
Hayir diyebilirsin de kimene ya bide açıklama yapıyorsun
tarafından
Yok anlamadim burda bu kotu elestirilerde bulunanlar hayatimda hic cocuk dovmedigimi biliyorlar mi ben cocuguma bagirmiyorum bile buraya yazmislar derdi olmayan cocuk aglamaz diye cok merak ediyorum kendi cocuklari hic aglamiyor galiba
(16,590 puan) tarafından
Bakma hepsi çok iyi anne hepsi çok sabırlı;)
0 oy
tarafından
Ben ilk 4 ay kolik +gazını 

4 aydan sonra dış çıkartmasini çekiyorum .

Niye ben şımartmiş mı oluyorum :) 

Kolay deği annelik lazım . 

Kolay olsaydı doğurup sokağa atmazlardı. 

Hee önce gazsız dır bebek sessizdir sonradan ağlamaları başlamıştır ama bu şimarmasin değil acı çekmesinden . :( 
tarafından
Benim bebegim iki gundur boyle canim yoksa uslu mu uslu komsular bile bilmez evde bebek oldugunu o derece  mama sandelyesi aldik simardi  bence
tarafından
Valla bilmiyorum canım öyle olmuştur da olabilir olmayabilirde .

Önceden çok çektirdi Bana .

Şuan kendi evinde sesi bile çıkmıyor giki bile çıkmıyor .
Bazen dışarıda huysuz lik yapiyo .

Diştir bence .
Yada nazardir  

Yada önceden sessiz olan bebekler bi zamandan sonra artık anneyi tanıdığı için ve etrafı tanıdığı için.

Artık ağlayarak isteyecegini yaptıracağını bilir:(

Ilk 6 ay ben çok çektim ,allahım sabrimin mufakatani verdi  benimde :))) şuan o ayakta olsa bile banyo ya giriyorum :)
tarafından
Dun gezmeye kaynanama gittim ordan esimin dayisi gile tum gun disaridaydik giki cikmadi eve girdik nasil bir sevindi bir guldu oh be insanin evi yok dercesine anlatamam
tarafından
Öyle kuzum bende geçen gün annemlere gittim cok agladi yabancilama evresi baslamis sanıyordum megersem dış patlamiş kiyamam ;) bugün gittik hiç giki bile çıkmadi zaten şuan evde bile çıkmıyor şuan beşikte kendine kendine oynuyor ;)  dişler patladığı için rahatım şuan:) inşallah hep öyle kalır dış patladığı gün mız miz oluyolar 2 aydır bizden bi insanmis gibi oldu :) bizimle kalkar bizimle yatar
0 oy
(764 puan) tarafından
Bi derdi vardır neden boş boş ağlasın. Belki diş çıkarıyordur 
tarafından
Hic sanmiyorum diş miş yok piyasada

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,094 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 618 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 662 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

412,683 soru

12,425,210 cevap

45,440 kullanıcı

Kategoriler

...