0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Günlerdir dışarı çıkmadım eşim Evde yok iki kaynimla kaldım evde sürekli yemek yemek diyo bunlarda doymak bilmiyolar bunaldım Gece uyku uyumadım zaten bitmiş durumdayim :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm odaya geçte uzan dinlen bş zahmet kalkıp kendileri alsın bence bişey deme git odana uzan dinlen hamilesin yani ne bu böyle 
(169 puan) tarafından
Yattım zaten canım koca koca adamlar hiç utanmiyolar yarım saatte bi nerdeyse yemek istiyorlar
tarafından
Allahım ya sinir oldum valla ne bu böyle az yesinler uşak tutsunlar yavrunla yoruluyorsun bide
(169 puan) tarafından
Hiç biri İnsan değil bunların ya hamile olduğum halde bunlar kadar acikip yemek yemiyorum
tarafından
Kurban olsunlar karnındaki bebeğe
(169 puan) tarafından
Olsunlar tabi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
hay senin o kocanin aklina tukuruyummmmmm kayinlarnda adam olsa utanr senden yemek istemeye 
tarafından
hmm bu siralar askerlee gidiyo evet ora smdi kaynaktr acarmi hic telefonu:(
(169 puan) tarafından
Açmak zorunda canım bugün yine tansiyonum yükseldi kendisi düşürene kadar canı çıktı sorumsuz adam Belki yine bişey oldu bana
tarafından
bunu bile bileee acmiyosa yazklar olsun basinin
 caresne bak hastaneye gt surekli tansiyonun yuksek git hastanede yat evden rahay edersn
(169 puan) tarafından
Valla bu gidişle öyle yapıcam zaten
tarafından
aynen kuzum Allah yardmcn olsun
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Ah cnm ndn sizde kalıyorlar 
(169 puan) tarafından
Birlikte oturuyoruz canım :/
(2,064 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm çok zor
0 oy
tarafından
Uzan canım odanda az da olsa yani uykusuzluk çok kötü yanı hiç mi düşünmüyorlar hamile kadınsın otur demeleri gerekirken bide sana yemek hazırla falan diyorlar esinde de hata var allah yardımcın olsun canım 
(169 puan) tarafından
Eşimi zaten Allah bildiği gibi yapsın ben onun kadar rahat bi adam görmedim hayatimda. Uykusuzluk bi yandan tansiyon bi yandan oturdum kalkamıyorum artk

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 224 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
25 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

400,981 soru

11,999,504 cevap

36,185 kullanıcı

...