0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Bugün doğuma yakın şu halilari yıkamaya vericem dedim hayır verme dedi niye diyorum bir aciklamasi da yok bir saat bunun için tartıştık sonra ortada ben kapattım oda telefonu niye kapattın dedi çünkü boştan yere konuşuyorsun hepi topu ne kadar gidecek sanki dedim sorun para değil dedi ne peki diyorum bişey de demiyo sonra bekle biraz isim var dedi gitmiş halı yıkama makinası sipariş vermiş bende doğuma yakın bu halle nasıl yikicam dedim sen yıkama bekle ben gelir yıkarım diyo Allah'ım çıldırdım sizce neden halı yıkamaya vermemi istememiştir bir saattir düşünüyorum bulamıyorum neyse ben halıyı yıkarım diyorum hayır sen yıkama hasta olursun diyo amacı ne olabilir ki valla psikolojisinin falan bozulduğunu düşünüyorum artık uzakta kala kala..

7 Cevaplar

0 oy
(2,688 puan) tarafından
Kiskaniyomu seni acaba disari cikarsin diye falan 
(738 puan) tarafından
Bilmiyorum ya eve asla yabancı biri giremez ki akrabalarimin çocuklarını bile almaz kendisi görevde ben evde kalıyorum annesi falan üst katımda heryere de annesiyle gidiyoruz asla yanlız bir yere gidemiyorum çok sıkıcı olmaya başladı
(2,688 puan) tarafından
O zmn evet kiskancliktan yapiyo asiri olmasi çok kotu evet ama onada hak ver devir kotu hirsizlar sapiklar bas aldi gidiyo eve yabanci girsin istemiyodur ustelik hamilesin bence esini dinle oluruna birak askerde oldugu icin degisik insanlarla muhatap oluyo muhtemelen insanlara guveni kalmamistir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Disardan biri eve girsin istemiyodur. Benimkide teknik servis vs biri giricekse eve illa kendi gelir yada babasi gelir
(738 puan) tarafından
Olabilir mi ki bilmiyorum valla
tarafından
Yani yaninda degil ya akli kaliyodur sende. Bi de kaybetme korkusu da varsa kiskaniyodur. Senin tepkinden korkuyosa söylememiştir yada belki kendine itiraf edemiyodur o tür seyler aklına geldiğini.
Usteleme sende yada kayinvaliden fln yakinindaysa bi de öyle teklif et. Annen de gelsin halilari verym.diye
0 oy
tarafından
Askerde erkekler değişir diyorlar senin esinin işi buysa belki de erkeklerin içinde iyice bunalmistir bende anlam veremedim şu an sebepsiz yere olmaz demesine 
(738 puan) tarafından
Mesele para meselesi değil asla cimri bir insanda değil her istediğimi yapar alır ama bu konuyu çok uzattı hala anlam veremiyorum
tarafından
Belki de içine sinmemistir erkeklere belli olmuyor pek boşver takma
(738 puan) tarafından
Haklısın kuzum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Aaa ne güzel kız makine almış adam sürpriz yapacakmış demek ki ondan verme demiş sende :D 
(738 puan) tarafından
Kız yok ne sürprizi o an sadece halilari doğuma yakın vericem dedim hayır vermeyeceksin dedi çok ciddi ciddi sonradan gitmiş sipariş vermiş
(25,224 puan) tarafından
Anaaam keşke benim kocam da makine sipariş etse :D ama ben rondo seti istiyom :D
(738 puan) tarafından
Tamam istediğini soyle alsın :))) bizimki çok değişik mesela evin eksiği var mı der hep yok derim var desem gidip alır çokta sevinir mutlu oluyor eve bişey aldıkca
(25,224 puan) tarafından
Araştırıyoruz alcaz inşallah bakalım :D
0 oy
tarafından
Hali yikamadan adam geliyor halilari alip getiriyor ondan kiskanmistir 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Belki kendisinin daha iyi yıkayacağını düşünmüştür cnm 
0 oy
(657 puan) tarafından
Kız Kader arkadaşı olabiliriz :) benim eşimde askeriyede doğum sonlarında halı tartışmasını bizde yaşadık ilk verme temiz dedi tartıştım sonra gitmiş halı yıkamayı aramış vermiş başta tamam desene zaten vereceksin dengesizler canım bende çözemedim askeriyemi bunları böyle yapıyor anlamadım hee deyip geçiyorum sonunda benim dediğim oluyor şükür eşim çok düşkün bana onada ses etmiyorum genelde kavgalarımız hep bunlardan oluyor :) 
(738 puan) tarafından
Eğer tartisirsam suratina telefon kapatirsam hemen eski halinr dönüyor korkusundan sanırım askeriyede olmaları ve kaybetme korkusunun aşırı derecede olması onları böyle yapıyor
(657 puan) tarafından
Aynı ben bende teli kapatıyorum eski haline dönüyor kaybetme korkusundan dolayı böyleler askeriyeyle korkmalarının alakası yok ben ne eşler gördüm askeriyede çalışan bi benim eşim böyle sana değer verdiği için
(738 puan) tarafından
Aynen kuzum çok değer veriyor valla bende ona çok değer veriyorum çok seviyorum Allah'ım korusun eslerimizi kazalardan belalardan
(657 puan) tarafından
Amin canım Allah mutluluğunuzu daim etsim

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,104 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
14 Şubat 2024 Aile kategorisinde Myangell (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 223 göst.
25 Kasım 2023 Aile kategorisinde 2 melek annesiii (243 puan) tarafından soruldu

404,896 soru

12,129,301 cevap

36,496 kullanıcı

...