0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar merhaba çok giremiyorum sorunlarim var inşallah halledip gelicem yalniz annemlerdeyim de annem yeni firin aldi nasıl kullanıcam 

imageşu işaretledigim yer tam olarak bölümleri ne işe yarıyor Bi tek çizgi var digerleri iki çizgili onlar işte nasıl yapacaz siz hangi ayarda kullaniyor sunuz :) ❤️ ❤️ ❤️ şimdiden teşekkur ederim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Icinde ne var kurabiyemmmm:D<3

tarafından
Ahhaha :p söylemem gel bize yekkk
tarafından
Tamam kapiyi ac gulum☺☺
-Reklam-
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Üstteki çizgi alttan ısıtma üstteki üstten ısıtma hem alt hem üst olan alt üst ısıtma birde fan vardır sanıyorum net değil foto o kısmınyakkndan çekip koysan daha iyi olur
tarafından
Evt ama firini genel olarakta soruyorum :)
0 oy
tarafından

Tam görünmüyo ilknur yakindan ceksene bi 

tarafından
Attim canım
tarafından
Ustteki cizgi ust tarafi alttaki cizgi alt tarafi cift cizgi hem alti hem üstü isitiyo ben genelde ikisinide aciyorum çünkü tek tarafli acinca ya alti ya üstü iyi pismiyo digeride zaten fanli onu hic kullanma daha gec pisiriyo
tarafından
Çok sagol canım ❤️❤️
0 oy
tarafından
Alt ust altust anlamına gelıyor 
tarafından
Hım alt pişirme üüst pişirme gibimi
tarafından
Evet aynen canım gule gule kullanın
0 oy
tarafından
Benim eski evdekinin  aynısından 

Alt tek çizgi alttan pisiriyo canım

Üst tek çizgide üstten mesela kızartmak için üstünü felan 

Ben genelde turbo kullanıyordum altlı üstlü ortasında bişy var onu kullanirdim
tarafından
Ya bende kendi evimde turboda ama onlari merak ettim
0 oy
(145,094 puan) tarafından
Firin hakkinda fikrim yok icindekine talibim☺️❤
tarafından
Aaa tabi hayatım gel bebişi de al gel ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
İsaretlediginiz fırının alt üst sıcaklığını ayarlıyor. Alt ve üst çizgili olan hem altı hem üstü pişiriyor. Ortadaki dakikayı ayarlıyor en sondaki de sıcaklık derecesi . Sanırım anlayıp anlatabilmişimdir ☺️
tarafından
Çok teşekkur ederim ❤️
0 oy
(194 puan) tarafından
Ustteki cizgi ustten sicaklik veriyor demek,alttaki cizgi alttan sicaklik veriyor demek,hem alt hem ust cizgi her iki yerdede isitiyir demek, ortasinda pervane olan cizgide turbo demek yabi ortadanda hava veriyor demek hem alt hem ust turbo demek. Ya alt ust ya turbo olanini kullan ben genelde turbo kullanirim canim.Ilk yer derece once onu sonra dakikasini ayarla sonrada turboya getir yada alt ust pisirmeye at firina afiyet olsun.
tarafından
Çok teşekkur ederim :)
0 oy
tarafından
Alt üst canm o tek çizgi üstteyse üstünü pişiriyor alttaysa altı pisiriyo Bnm ki öyle yani canm hem altta hem usteyse hem alt pisiyo hen üst demek canm 
tarafından
Hımmm anladim canım çok sagol
0 oy
(268 puan) tarafından
En sondaki iki çizgi üst üste ve ortasında ruzgargulu gibi işaret olanı kullan derim :)ben hep onu kullanıyorum 
tarafından
Tmm canım çok sagol ❤️
0 oy
tarafından
ilknurum insaAllah tez zamanda duzelir sorunlarin 

firina gelecek olursak ustte olan cizgi ust kismi pisiriyor altta olan alti daha iyi pisiriyor iki cizgili alti da üstü de esit pisiriyor digeri de tam emin degilim ama hizli pisirmek icin galiba
tarafından
İnşallah canım çok sagol ❤️ hımm anladim turbo da iyi dediler
tarafından
sen de sagol canim ❣
0 oy
(281 puan) tarafından
Fanlı, altlı üslü, altlı, üstlü ısıtmalı 
tarafından
Çok sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 269 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,464 soru

23,665,837 cevap

309,256 kullanıcı

...