0 oy
1,446 göst.
Diğer kategorisinde (10,039 puan) tarafından

Kızlar aranızdan bir süre ayrılıyorum, beni soran arkadaşlarım var sağolsunlar. Soran, sormayan herkesin canı sağolsun.

Bugün ultrasonda bebeğin kalp atışları yoktu, pazartesi ayrıntılı başka bir doktora gideceğim ordada duyulmazsa kürtaj yapılacakmış :'(

Ruh sağlığım bu aralar zaten berbattı daha çok mahvoldum. Kendimi toparlamam için zamana ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin❤

30 Cevaplar

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Yaa canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah özleticen kendini :(

-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardimcin olsun. İnşallah hersey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma aklımiz sende kalmasın.  Sağ salim sende yavrularin da dönün aramiza<3 dua edicem sizin için. ..

0 oy
tarafından

Bi hakkim oldugunu sanmıyorum ama varsa tabi helal olsun canimm üzülme her serde bir hayir gizlidir Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah senin adina üzüldüm once alisamayip kendini alistirmaya calistin bayagi pskolojik savas verdin tam bu fikre alistin simdide böyle bisey basina geldi bilmiyorum ne desem boş üzülmemeye calis daha yolun basindasin gencsin ilerde olur yine inşallah biraz kafani dinle sonra yine gel ozletme kendini pskolojik destege ihtiyacin oldugu zaman bizler kardeslerin olarak burdayiz ebrum :(:(:(

0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım isyana düşme sakın. 

Hayırda Allahtan şer de Allahtan. Bu sadece Bi imtihan. Bunda da vardır Bi hayır.

Allah yardımcın olsun. 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Kaç haftalık gebesin cnm 
0 oy
(982 puan) tarafından
İnşallah herşey güzel olur ebrucum dua edicem sana ❤️
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Cnm hakkinda herseyin hayirlisi olsun üzme kendinide vardir Allahin bi bildigi gitme arada uğra özletme kendini
0 oy
tarafından

Ebrumm hiç üzülme canını sıkma Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah:(❤❤

0 oy
tarafından
Özledim senii.. çokta merak ediyorum naptın nasılsın? :/// 
0 oy
(63 puan) tarafından
Ayyy kiyamam insallah hic bisi olmamiştir allahtan umut kesilmez insallah doktorun yanlistir amin

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 646 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,180 soru

24,397,627 cevap

349,872 kullanıcı

...