Kızlar aranızdan bir süre ayrılıyorum, beni soran arkadaşlarım var sağolsunlar. Soran, sormayan herkesin canı sağolsun.
Bugün ultrasonda bebeğin kalp atışları yoktu, pazartesi ayrıntılı başka bir doktora gideceğim ordada duyulmazsa kürtaj yapılacakmış
Ruh sağlığım bu aralar zaten berbattı daha çok mahvoldum. Kendimi toparlamam için zamana ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin❤
Yaa canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah özleticen kendini
Rabbim yar ve yardimcin olsun. İnşallah hersey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma aklımiz sende kalmasın. Sağ salim sende yavrularin da dönün aramiza dua edicem sizin için. ..
Bi hakkim oldugunu sanmıyorum ama varsa tabi helal olsun canimm üzülme her serde bir hayir gizlidir Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah senin adina üzüldüm once alisamayip kendini alistirmaya calistin bayagi pskolojik savas verdin tam bu fikre alistin simdide böyle bisey basina geldi bilmiyorum ne desem boş üzülmemeye calis daha yolun basindasin gencsin ilerde olur yine inşallah biraz kafani dinle sonra yine gel ozletme kendini pskolojik destege ihtiyacin oldugu zaman bizler kardeslerin olarak burdayiz ebrum
Ebrumm hiç üzülme canını sıkma Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah❤❤
1,493,180 soru
24,397,627 cevap
349,872 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın