0 oy
1,268 göst.
Diğer kategorisinde (10,047 puan) tarafından

Kızlar aranızdan bir süre ayrılıyorum, beni soran arkadaşlarım var sağolsunlar. Soran, sormayan herkesin canı sağolsun.

Bugün ultrasonda bebeğin kalp atışları yoktu, pazartesi ayrıntılı başka bir doktora gideceğim ordada duyulmazsa kürtaj yapılacakmış :'(

Ruh sağlığım bu aralar zaten berbattı daha çok mahvoldum. Kendimi toparlamam için zamana ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin❤

30 Cevaplar

0 oy
(140,992 puan) tarafından
Ebrum canimsin benim ins hayirli haberle dönersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahh kuzum bemim allah sabir versin insallah guzek haberlerle tekrar donersin
0 oy
tarafından
Yaaaaa ınsallah oyle degıldır dualarımız senınle 
0 oy
tarafından
Yaa rabbim hayırlısını versin inşallah üzme kendini desekte üzüleceksin rabbim hayırlısını versin canım 
0 oy
tarafından

Helal olsun kendini iyi hissettiğin zaman yine gel benimde ne olacağım belli değil cano hamilemiyim değilmiyim kafam karman çorman bu arada rabbim büyük vardır bundada bi Hayır inşallah güzel haberlerle gelirsin 

tarafından
Gorende cook yanls birsey dedim sanacak ha oyle bi konusuyorsun ki
(12,521 puan) tarafından
Cidden kötü bir sey söylemedi ki arkadas
(7,895 puan) tarafından
Bütün hayatın mahvolmasi çocuklar yüzünden perişan olmak başını kaldiramamak bana ağır geldi iki ay kendim çektim çünkü ömrümden ömür gitti yeni düzeldi kızım kötü niyetle demedim bende yaşayan biri olarak . Hayırlı geceler
tarafından
Demekki bende bundan hosalniyorum sana agir geliyorsa bana kolay geliyor demekki senin icin yanlissa benim icin dogrudur belki  oyle bi konustun ku sanki cocuklarim icin kotu bir sey istemisim gibi
(7,895 puan) tarafından
Tamam kardeşim cekmek istiyorsan Allah cektirsin o zaman kötü bir şey demedim bende..
0 oy
tarafından
Hayırlı haberler le don inşallah ❤️ cnm coook geçmiş olsun inşallah doktor yanilmistir
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun canım benim inş hayırlı haberler alırsın ❤❤
0 oy
(741 puan) tarafından
Helâli hoş olsun  Insallah duyarsın 
0 oy
tarafından
Kuzucum sana iyi gelecekse git ama en kısa zamanda toparlan tamam mı❤️☹️☹️☹️ seviyorum seni 
0 oy
(769 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah duyulur kalp atışı dualarımız seninle 
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Hayırlı haberlerle dön ınsallah canımm♥️♥️♥️ sen de hakkını helal et 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canm bnm git biraz kafanı dinle cnm bnm 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım :/
0 oy
(6,774 puan) tarafından
Ebru'm bende seni düşünüyordum hissettim sanki  ☹️☹️ Allah'ım hayırlısını versin inşallah balım inşallah duyulur kalp atışları minigimin ☹️☹️çok üzüldüm ☹️☹️
0 oy
(2,842 puan) tarafından

kuzummm kiyamam gecen bebisin gozukmustu kalp atisida vardi yanlismiyim:( bebegim Guzel ebrumm gitme kafan dagilir burda caniminici hersetin hayirlisi yicek ekmegi varsa onune gecemezsin zaten bitanem hakkini helal et saglicakla kal asenami cok opuyom ama GITMEEEEEEEEEEEE :'(

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Yaaa... :( güzel haberlerle, bomba gibi gel.. Bekliyoruz seni güzel anne<3 dualarım seninle.. 

0 oy
(11,233 puan) tarafından
Inşaallah öyle.bir şey yoktur cnm sağlıklıdır ınşaallah:(
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Senin adına çok üzüldüm inşallah kalp atışı duyulur Rabbim hakkında hangisi daha hayırlıysa onu versin inşallah 
0 oy
tarafından

Kuzum yaa :( inşallah hayirli haberlerini alırız merakta bırakma ama bizi :(

0 oy
(10,830 puan) tarafından
Cnm uzulme lutfen hakkında hayrlsı boyledir belki :( gtme burda az da olsa kafa dağıtıyorsun gidince ne olcak sanki :(

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 409 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (961 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,766 soru

23,625,547 cevap

307,032 kullanıcı

...