0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bebegim 3 aylik 2 gundur aksam saati aglamaya başlıyor  ne yapiyorsam susturamiyorum yagliyorm masaj yapiyorm gezdiriyorum emzirmek istiyorum  ama tutmuyor beni gogsumu sıkınca sut de geliyor mama yapiyorum biberonu tutuyor hemen atak haftasi flan mi duzelirmi napicam ben cok yoruldum :( birde gunduz tutuyor memeyi bir sorun yok :(

8 Cevaplar

0 oy
(3,754 puan) tarafından
Biberona alırsada tutmaz cnm memeni 
tarafından
2 gundur agladigi icin verdm normalde emiyordu emmiyor acliktan agliyor bende mecbur kaldm hani sıkıyorm sut de geliyor
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Akşam saatlerinde genelde bebellerse gaz sancısı başlarmış canım. Benim kızımda özellikle 7-8 arası uyanık olursa huzursuz olur eşim bol bol masaj yapar rahatlar so ra düzelir 
tarafından
Canim neler neler yapiyorum bi bilsen mama veriyorum susuyor sadece
0 oy
tarafından
Canım fazla biberon vermemeye calıs göğsüne alırtırmaya calıs bıberona alısırsa hıc emmez 
tarafından
Alışmış demekkı canım
tarafından
Daha once vermedim ki 2 gundur veriyorum
tarafından
Valla pek anlamıyom bende canım hıc mı hıc tecrubem yok daha bebegım dogmadı ama ıste boyle sizlerden bıseyler ogrenıyorum
tarafından
Hayirlisiyla sende kucagina al inşallah canim :)
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(806 puan) tarafından
Benim sutum gelmiyordu basta mecbur biberonda mama verdim 7. Aya giriyor artik memeyi hic emmiyor eger sutunuz varsa biberona alistirmayin yoksa mecbur vereceksiniz benim gibi
tarafından
Iste var ama tutmuyor nasil yapsam acaba
(806 puan) tarafından
Meme ucu alsanz slikon
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Canım sütün varsa biberon kullanma, acıkınca yiyor ilk bebeğim hastanede yattı 11 gün hemsire ilk başta biberon ile mama verdi sonra ben günde her uyanınca hastaneye gittim zor alıyordu aç kalınca mecbur alıyordu sonra alıştı 2 bucuk yasında zor sütten kestim, şuan 4 aylık oğlum bir aydır memeyi reddediyor gögsüme yaklaştırınca ağlama krizine giriyor iyice sakinleştiriyorum ayakta pışpışlayıp tutuyor oturup emmeye devam ediyor, sütüm de azaldı bu aralar ptesi mamaya başladım biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum zor oluyor ama memeyi unutmasın diye öyle veriyorum 
tarafından
Mecbur kaliyorum napiyim aksam olunca beni tutmuyor surekli agliyor bende mama veriyorum mecbur
0 oy
(636 puan) tarafından

Canim merhaba ne yapıyorsun bebeğin emiyormu seni artık 

0 oy
tarafından
İnşallah düzelir zor
0 oy
(291 puan) tarafından
Ooo canım o biberonun kolaylığını gördü artık, memeni zor tutar. Ne fena bu bebekler :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 226 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde sevci (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 178 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.