0 oy
1,690 göst.
Diğer kategorisinde (7,128 puan) tarafından
Annem otobuse bindirmeye gitti yolda iste beni hic aramiyo sormuyo yalandanda olsa bi arasin sorsun demis annemde ondada var sendede var oda sana kızıyo ki oglan 7 aylik olmus bi corapda mı almaz torununa diyo demis iste ben alirim ogluma bile birakmam demis neyse sonra eltimden icin ayse hic demez ki o na aliyon o na yapiyodan bana yapmiyon demez demis annemde siz ne yaptiniz ki desin demis ikide memnun oluyo ki ona yapilmiyo bana yapiliyo diye demis hic konusmadim burda oldugu surede hatta zaman zamanda oglani cektim cektim elinden aldim iyi yaptim anlasin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bencede iyi yapmışsın benim kaynana bikerecik olsun gelmedi hastanede yattım ölümlerden döndüm aramadı çocuk kuvezde kaldı aramadı bi çorap bile almadı ben neden arayımki bi dönüp de kednilerine bakmıyolar el kızına laf diyceklerine benide şikayet etmiş bi kaç ay önce arasın sorsun diye niye arayimki annemde bikerede sen ara nolcak demiş iyi olmuş :angry:

tarafından
İşde onların özellikleeri bu kendine bakmadan bize laf ederler
(496 puan) tarafından
Anam ne kaynanalariniz var öyle aklım almıyor insanlar bu kadar kötü olabiliyor mu benim kayinvalidem de karşısında ki kırılacak diye konuşmaya korkuyor kızına bile cevap veremiyor benimle dertleşiyoruz kadıncağız
tarafından
Benlik bir durum yok ama ciddi anlamda sinir oluyorum kadına ulaaa bi ara yalandanda olsa bi de bakalım napıyon çocuğum nasıl bide diyomuş anneme ben bakarım çocuğuma büyük oğlum için asla vermem çocuğumu ölene kadar benim yanımda olcak ben nereye yavrularim oraya
(7,480 puan) tarafından
Alev ates inan bende hep oyle dusunurdum canim. Benim kaynanam sessiz sakin degil cok uyaniktir ama bu zamana kadar hep beni sevdigini sanmistim. 3 yıldır tek kavgamiz olmadi yuz yuze gelmedik. Ama yuzume ayri olup arkamdan daha ayri konustugunu kulaklarimla duydum hala soklar icerisindeyim. Ne kadar fedarklik yaptigimi Allah biliyor ama yine yaranamiyon insanogluna. Ben 3. Geliniyim digerleri afedersin agzina etmis ama onlar kadar kiymetim yok... oyuzden bundan sonra hic sasirmiyorum kaynana şikayetlerine. InsaAllah senin bu guzel dusuncende bir omur devam eder hayal kirikligi yasamazsin bacim.
(496 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah merhamet versin öylelerine benim annemde kaynana oldu 10 sene abiler birlik oturdular ama tek bir kavga söz olmadı şükür yemgem hakem anneme arkasından dualarinı eder anne kız gibiydiler hatta kiskanirdim ben benim kayinvalidem uzakta ama yılda bir gelir 1 ay kalır şükür karışmaz evime düzenine uyum sağlar Rabbim bozmasın
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Valla bu kaynanalara iyilik yaramaz bacim ben onu anladim. Iyi kaynana var sanardim anladim ki sadece dışardan iyi görünüyor icerden kuduruyorlar. Istisnalar disinda Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Sende amma guzel etmissin canim..
(7,128 puan) tarafından
Aynn oyle cok iyi yaptim inan bazen neye ugradigini sasirdi
(7,480 puan) tarafından
Oyle bacim valla hakediyorlar inan yapmadığımız hata. Iste Allah tan korkuyorz onlardan farkimiz olsun istiyoruz ama bizde insaniz sabrimiz var istediğimiz gibi olmuyor.
0 oy
(359 puan) tarafından
Valla büyük konusmayim  ama kendileri dört dörtlük gibi buna eşim de dahil hiç kimse beni aileme şikayet edemez acarım ağzını yumarım gözümu valla hele bi bi şey desinler aynısını benim kaynanam da yapıyor bana söylemediğini gidiyor eşime diyor ah bo bana dese verecem cevabını da eşim de alttan alıyor daha bi sinir oluyorum ben ankarada yaşıyorum esimin ailesi de burda yazları da memlekete gidiyorlar gezmeye falan esimin memleketiyle benim ki 20 dk lık mesafe ee ben aile mi sürekli girmediğim için kendi memleketim de kalmak istiyorum her yaz kavga ediyoruz sanki sürekli onların köyüne  mi gidiyormuşuz  yav diyorum ben senin aileni ankara da da görüyorum yok anlamıyorum adam tüm yazım  zehir oluyor. Sanki kaynana mi normalde çok arıyormuşum  gibi yazları eşime şikayet ediyor b3ni asli aramıyor diye yav normal de de aramiyorum ki zaten mesele anamin yanındayım ya onu çekemiyorlar 
(7,128 puan) tarafından
Aynn oylee valla sanirsin ben herzaman ariyomusumda sonradan kesmisim aramayi diye gel yuzume soyle bende sana cevabini vereyim niye anneme soyluyosun anneme soylesen ne ifade eder annem geldi bana dedi bende aramiyorum hadi aratsin kendini dedim gectim annem ara dedi diye onu aricak degilim yaa
(359 puan) tarafından
Kesinlikle öyle aramak istemiyorsam annem de dese eşim de dese aramam yani
0 oy
tarafından
Senin yüzüne niye demiyor da annene diyor arama bence de iyi yapıyon değmez 
(7,128 puan) tarafından
Gelsin desin cevabini alir anneme dedi diye onu mu aricm hayir
tarafından
Senden korktuğu için ona demiş zaten dengesiz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 510 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,476 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
+1 oy
91 cevap 1,307 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,021 soru

23,688,135 cevap

310,711 kullanıcı

...