Kizlar bu benim de eşimin de ikinci evliliği eşimle 9 aydır evliyiz eşim ilk evliliğinden 1 kızı var 12 yaşında benim yok şuan ki evliligimden şuan 18 haftalik hamileyim eşimin kızı annesi babası bizimle yaşıyo onlar yetmiyormuş gibi bide bana hem psikolojik baskı hem şiddet uygulamaya başladı bu halimle ailesi kızı benden hep ön planda şuan karnımda onun oğlunu taşıyorum umursamıyor bile az önce kavga ettik evden çıktım parkta oturdum öyle aramadı merak bile etmedi o kadar aşerdim canımın çektiği hiç birşeyi almadı markete gidince kızına çikolata aliyo canın bişey istiyomu diye soruyor kızına ben hamileyim ne soruyo ne alıyor o onun kızı alsın ama bende eşiyim hamileyim kaynanam her defasında eşimi bana karşı dolduruyor kulağımla duydum o da yetmezmiş gibi eşimin benden önceki sevgilisini arayıp kızım nasılsın diye konuşuyor hamile kalmadan önce çalışıyordum ben işteyken eşimin telinden arattırıyor hemde. Eşim bana para vermez çocuğum için hala bişey almadı almıyor da sizce bu kadar şeye katlanabilir mi bi insan bi yol gösterin bana intihar edicem ailem kabul etse hiç durmayıp gitcem ama yok bunlar ozet geçtiklerim daha neler neler :(
Canim bu anlatiklarina kimse dayanamaz Allah sana sabir versin demekki seni kaybetmekten hic korkmuyor ailen sahip cikarsa biras ailende kal belki ozler gelir seni alir ayri evi bile kabul ettirirsin bende oyle yaptim gittim ozledi ve ayri evi kabul ettirdim
Cnm bnm ya Rabbim feraha cikarsin cok uzuldum resmen ailesine hizmetci kizina dadi almis hc anlamadin mi nisanliyken falan huylarini
Canim allah yardimcin olsun ama esinin kizinin yasi kucuk belki seni kiskaniyordur karnindakini kiskaniyordur babasida psikolojisi bozlmasin die ona daha fazla ilqi qosteriyordur bebeqin olunca oda onun ewladi olucak kizini ne kadr sewiyorsa senin oglunuda o kadr sewecektir bence yani anne babaliqin ne oldqunu bilmiyorum henuz ilk gebeliqim ama bnce kndini kiziyla kiyaslama o cocuqun annesi yaninda yok mesela oyle dusun o kizi sewmeye calis bnce. Ama su kaynananin eski sewqlisi mewzusunda kndini ezdrme kaynana soyle esine soyle sen sustukca uzerine gelirler.
Canim.sen yuva yikan kadin degilsen ne diye cekiosun bunlari anlamadimki esin evliykenmi birlikteydiniz ki sana bu derece cephe almis durumdalar? Yada bi problemmi yaşadınız? Boyle bisiler yoksa niye milletin nazini cekiosun ailen kabul etmiosa bi sure siginma evlerinde kalabilirsin sonra is bularak kendi ayaklarinin üzerinde duran bir suru kadin var. Ezdirme kendini rica edicem.
ALLAH yardımcın olsun. Daha önce bilmiyormuydunuz onlarla beraber yaşamayı? Rabbim kimsenin başına VERMESİN ama biraz sabırlı olun derim iyilik ederek bunları yenebilirsiniz kolay değil ama ALLAH a dayan Rabbimden yardım isteyin :(
Kendı ailenin kabul etmeyeceğini nerden biliyorsun konuştum mu aılenle
Şuan gerçekten şok oldum bacim nasıl biseyin içindesin. Ne demek senle yaşıyorlar saçmalık. O ki boşanmış seni almış bı de çocuk etmiş inanamıyorum yaaa. Senin için ikinci kez boşanma çok zor olur ve bebeğin olck onu düşün. Bak eşin ne halde seninde çocuğun öyle olsn istemezsin. Bence eşinle konuş canım kesin ve net olun. Bu böyle olmaz de.
Canım benim ilk evliliğim eşimin 2, evliliği o sorunlar bizde yok ama beni hep ***** yerine koyar yaptığımı yadırgar napsam yaranamam ben kaçarak evlendim bana bi kırık eşya almadılar hep onun ilk eşiyle aldıkları eşyalar yatak bile sadece döşek aldılar şimdi yatak odası kırılmış diye ben sana yatak odası alamam param yok diyor ben senden ev mi istedim eşya mi eski karının eşyalarını kullanıyorum allaha reva mı bu hak mı sen söyle bacım artık sevgi bitmiş bizde 4 yıllık evliyiz 1 yaşında oglum var ve ikinciye hamileyim hamile olmasam çocuğum olmasa boşanırım aileme de gitmem çalışır ev kiralarım artık odalarımız bile ayrı ayrı yatıyoruz bana beddua ediyor çoğu zaman hamile kadına beddua eden benim eşim olamaz mecbur cocuklarim büyüsün
canım benim bazı sorunların evet gerçekten kötü ama bazılarını çok abartıyorsun bikere 12 yaşındaki bi kızla yarışma ona çikolata aldı bana almadı sormadı polemiği hiç bitmez eğer sende istiyorsan bende alicam de o evlat ve hiçbir kimse ile sevgisi kıyaslanamaz sen 2 gün sonra doğurunca bu sefer sürekli bebeğinle kıyaslayacaksın durumu yazık edersin kendinede yavrucuklarada tavsiyem o kızı da kendi evladının yerine koy bide mantık evliliği demişsin canım afedersin de bi mantıkta göremedim bu evlilikte adam ailesi ile yaşıyor bu bir sorun olacağını hiç dusunmedinmi adamın 1 kızı var ve onunla yaşıyor bunu gerçekten kabullenebilecek miydin adamı ne kadar tanıdın mesela şiddet uygulayabileceğini bilecek kadar mesela yani hangi durum sana cazip geldide sen mantık evliliği yaptığını sanarak evlendin
Oncelikle kendinle kizini kiyaslayark en büyük hatayi yapiyosun. Ikinizinde yeri ayri. Bence kaynvalidenin eski geliniyle görüşmesi kadar da dogal bsey yok. Cunku eşler ayrilms ortada bi cocuk var. Bunu da takma kafana. Ama dersen ki bna cok kötü davraniyo hic bi isteğimi yapmiyo o zaman diyebilirim haklsn kesinlikle. Sen daha cok eski esinin varlığının o evde olmasindan rahatsizsin gbi
1,491,693 soru
24,375,316 cevap
348,285 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın