0 oy
623 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şeyi kilolu oldugundan gomuk kaldi doktor bir iki aya kadar duzelir dedi ama 6 ay 18 gunluk oldu duzelmedi sıkıntı su gomuk olunca kenarkisimlari yapisiyor malesef aci veriyor bebise acilinca ben acamiyorum uroloji aciyor  bebeginin seyi gomuk olan var mi gomuk olup duzelenler 

9 Cevaplar

0 oy
(4,103 puan) tarafından
Bebegin kac aylikken sunnet yaptin cnm
tarafından
5 agustos dogumlu 4 ekimde yaptirdim
(4,103 puan) tarafından
Belki duzelr cnm 20 gunluk bi oglum var bizde yapmayi dusndkte sonra bekliyelim dedik
(168 puan) tarafından
Benimkide 5agustos doğumlu canım saat kaçta dogdu
tarafından
07:43
(168 puan) tarafından
Bende 19:50:))
-Reklam-
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Canım kilolu çocuklarda öyle oluyor keşke biraz daha bejleseymişsiniz.

Ama ilerde büyüyüp boy atıp zayıfladığı da düzelir işallah
tarafından
Zorunlu sunnet
0 oy
(741 puan) tarafından
Canim bu kadar nie erken yaptirkinki acelesi neydi
tarafından
Bebeklerin erken sunnet edilmesi daha cok tavsiye ediliyo doktorlar tarafindan canim  bizim zorunlu sunnet
(741 puan) tarafından
Anladım canım da sana ve bebeğe zor
0 oy
(214 puan) tarafından
Evet canm biliyorum o durumu onu sunnet doktoru sana soylemeliydi sunnetten sonra her bezini actiginda geriye dogru itmen gerekirdi somra gömük  kaliyo maalesef gorumcemin oglu sunnet oldu cok etli idi orasi sunnet olduğunda  hep geri itti ve gömük  olmadi
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Gecmis olsun
0 oy
(162 puan) tarafından
Geri ittirmen gerekiyor canım .kilo ile alakali değildir .bizde sünnet ettirdi öyleydi. Çocuk Dr söyledik geri ittirin dedi altını açınca bir kaç kez düzelir 
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Hahayt kuzum bizde 6 aylık sünnet ettirdik bebeğim aşırı kilolu ve yağlıymis kaşığı pipi içe gomuktu şuanda 14 aylık pipi halen gömük zayiflamadigi için böyle devam :D

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ama ben her alt açmada vazalin sürüp öyle pipiyi çıkarıyordum çıkarmazsam çok sıkıntı olacaktı oğluma allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 406 göst.
0 oy
5 cevap 220 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (748 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,864 soru

23,656,308 cevap

308,749 kullanıcı

...