0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Kızlar bazen o kadar kötü hissediyorum ki kendimi hamileliktenmidir nedir moral olarak cok düşürüyorum kendimi yada bazen bazı şeylerde neden oluyorrrr eşimle her pazar mutlaka dışarı cıkardık son bir aydır çıkamıyoruz neden cenazeleri vardı eşim hastalandı falan filan en sonda biz yere gittik kaynatam gittiğimiz yere kızdı aslında hiçte kızılacak yer değildi her neyse neymiş budan sonra ona sormadan bi yere gidemezmişz 6 aylık hamileyim beni düşünen yok haftanın tüm günü evdeyim bi gün anneme giderim orda da evde olurum daha da dışarı çıkmam neyse şimdi gezmemiz kısıtlandı malum kocam insanlarız yasak yedik kızlar inanın benimde kafam almıyor bu saçmalığı o yusden sormayın her neyse eşim şimdi yarın kahvaltıya gidelim annemle gidelim onla bişey olmaz yani babam bişey demez diyor bide bana soruyor sen yürüyüş yapmak istiyormusun sanki istediği bilmiyormuş gibiii ben herkese kızgınım o yusden annesi dahil bende inat ettim kimseyle dışarı cıkmak istemiyorum eşimle bile cunki bana soruyor ya bide soruyor çıkmak istiyormusun diye daha ne soruyorsun anlamıyorum bilmiyormuşsun gibiii işte yarın akşama doğru beyfendi bide maça gidecek merve napsın evde yine tek otursun offf of gerçekten artık bunaldım kızlarrrr onun yanında ağlamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum cunki kimse beni anlamıyorrrr hamileyim değiişik ruh hallerim olur diye kimse düşünmüyorrr canım cok sıkkkınnn :'(:ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Senin o kaynatan... Neyse aman canım eşinle cık ama annesi gelmesin bıktım bu insanlardan iğrenc ler ya yeter 
(253 puan) tarafından
Kaynatam annenle gidersiniz gidin demiş ya o yusden eşimde annemle gidelim dedi ben de madem öyle mi diyorlar bende onlara inat istemiyorum dedim he bu hamile halimle hak reva olmayan şeyi de bize yaptığı için kaynatama hiç bir zaman hakkımızda helal etmeyeceğim
(2,587 puan) tarafından
Bu karı gibi herşeye karışanlar yok mu.. Allahın barbarları yazık eşine nasıl bi ailesi var siz nereye gittiniz ki alkollü bi mekana mı ne diye kendilerini bu kadar deli ediyorlar
(253 puan) tarafından
Kız eşimin amcaları babası karılardan beterrrr herşeye karışırlar herşeye abartısız yanii evet cok yazık onlara yok canım be alkolü biz öyle insanlar değiliz biz sıra gecesine gittik bi restoranta Türküler falan söylendi karışık ortamda heralde kaynatam ona kızdı sanki hiç karışık düğünlere falan gitmiyormuşuz gibiii buna kızıyor anlamsızca
(2,587 puan) tarafından
Kıskanc pislik o simdi demistir bizim evde yasıyorlar nasıl gidip para harcarlar sagda solda.. Ona ne be ay sinirim bozuldu değişik bu insanlar akıllı insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır... Kendileri eğlenmeyi bilmez anca dedikodu kadın gibi yapsınlar umarım özgürlüğünüze kavurursunuz canım
-Reklam-
0 oy
(6,371 puan) tarafından
Eşinin dik durması lazim kuzumm biz ewliyiz koca insanlarız istedimiz yere gideriz demeli ayrıca ne münasebet kaynanayla gitmek .. ben olsam eşime tavır alırım evli bi adam gibi davransın çocuğu olacak düzeni kurmuş kendi kararlarını kendi wersin 
(253 puan) tarafından
Yooook canım hiç der mi babasına dik dururum asla kayananam kötü biri degil ama melekte olsa sırf kaynatam bize öyle yaptı ya bende istemiyorum eşimle annesiyle bile dışarı falan çıkmak rabbim büyük hamileyim onlar cekecekler öbür dünyada cezalarını
(6,371 puan) tarafından
Demek zorunda bence ya bi erkek evlenecek olgunluğa geldiyse eklenmişse bu benim karım benim bi hayatım war istedi mi istedim gibi yalstim mesajını wermeli ...iyi olsun bacim ben nie bekçi gibi kaynanamla geziyim ki bulsunlar cezalarını ben senin elektiriğini çok sewerim sen iyi hi kızsın hissediyorum emin ol onlar bulacak
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Kayınvalidenlerle aynı evde mi kalıyosunuz
(253 puan) tarafından
Yok canım aynı binadayız
(1,158 puan) tarafından
Aynı evde misinizde karışıyor diye süşünsüm de çok değişik ya aynı evde olsanız bile karışması nromal değil bide ayrısınız ne kafarda saçma . Yaşınız çok mü küçük?
0 oy
tarafından
Üzülme kuzum hamilelikten de oluyor ben de herşeye ağlıyorum 
(253 puan) tarafından
Evet cok duygusal değişimlerimde oluyorrr
tarafından
Oluyor malesef kuzum o yüzden kimseyi kafana takma onların yaptıkları da yanlış eşinin yaptığı da siz karı koca siniz annesiyle ne işiniz var hiç sevmem öyle şeyleri
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Okurken sinirlerim bozuldu Allah sabır versin gerçekten sana.. Biri bu insanlara dur demeli. 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 439 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde AmanBosver (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 613 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 482 göst.