0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (12,278 puan) tarafından
Sprem bozukluğu  bebek olmasına  engelmidir  bilgisi  olan  varmı  

Bir akrabsmizda varmış ta buraya sormak istedim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sperm bozukluğu hiç duymadım cnm yap rapbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
(12,278 puan) tarafından
Amin tatlım  âmin ALLAH razi OLSUN inşallah ❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet engel. Sperm dna hasarı mı varmış? Eşimde vardı, 2 ay ilaç kullandı düzeldi ve öyle hamile kaldım. 
(12,278 puan) tarafından
Ilac verilmiş  ismini  bilmiyorum  300 tl civarında
 baya test yapmışlar   gen esti falan filan cokta sormadım  uzulmesinler diye
tarafından
Evet bizim kullandığımız ilaçta o civardaydı. 2 - 3 aya düzeltiyor sorunu. Ama her hamile kalmak istediğinde kullanması gerekiyor.
(12,278 puan) tarafından
Ya bunun esi grbe kaldi
4 aylik dusuk yaptı  
Sonada korktu  ayni   olur diye  
Yazik eşide  cok etsylica test yaptı  sorun varsa  hal edilsin  diye  
Sprem   de sekil  bozukluğu  çıktı  
Bundan sonra nasil olur  bilmiyorum  
Doktor  söylemiştir  
Ilaci kullanma  şeklini  teşekkür  ediyorum  canım sağol  bilgi verdiğin  için ❤☺
tarafından
Sperm şekli bozuksa 4 ay iyi bile tutunmuş bence. Bizde çok kafaya taktıydık başlangıçta. Ama çok kolay düzelen bir sorun. Bir de doktor bize ısırgan otu çayı, bolca nohut ve dereotu yesin demişti. Kırmızı et yasaktı. Hergün nohut pişiriyordum evde :)
(12,278 puan) tarafından
Himmm anladim tatlım  soykerim ven söylediklerini  kadin da pek normal degilya  :/
Sağlıkla  sıhhatle doğsun inşallah canım benim bebeğin ❤☺☺☺❤
tarafından
Canım sperm şekil bozukluğunda yumurtaya giremiyomus mesela ucu sivri şekilde olması gereken sperm yuvarlar oluyomuz düz oluyomus bu yumurtaya girmesini engeliyomus yumurtaya girebilen sprem sağlıkli spermdr dedi doktor bize tedavi asamasnda bnde söyledim hani Bebek hasta mı doğar diye yok dedi dedgi gibi bebeğimde hiç sorun olmadı yani 4 ay sonunda düşmesi sperm bozuk olmasıyla alakali degldr diye tahmn ediyorum
0 oy
tarafından
Evet canım normal insanlara göre biraz zaman aliyo bnm esimde de vardı ama bu tesisi koydukan 15 gun sonra hamile olduğumu öğrendim bu onbeş gün içinde de ilaç kullandı proxsed plus diye ama biz dokuz ay uğraştık olması için dokuz ay sonunda kaldm 
(12,278 puan) tarafından
Bunlarin dusukten sonra 1 seneyi geçti  toplam  da 2 seneden fazla oldu evleneli  
 Sende sağlıkla  sihatle dogur canım  gebbeysen ❤❤❤ haklarinda hayırlısı  OLSUN  inşallah
0 oy
(7,539 puan) tarafından
Evet engeldir muhtemelen morfolojisi düşüktür onun altında ise tüp bebek öneriyorlar .. ya da bir aktara gitsin güvenilir. Benim eşimde de vardı aktar vesilesi ile düzeldi çocuğumuz üç buçuk aylık çok şükür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 954 göst.
0 oy
24 cevap 799 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

401,122 soru

12,004,657 cevap

36,191 kullanıcı

...