0 oy
994 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından

Burayı bayadır takip ediyorum ama anca hesap açabildim biraz uzun olucak okursanız hakkinizi helal edin. 

Şimdi biz esimle 1 yıllık evliyiz kaçarak evlendik severek evlendik ben antalyada yaşıyodum kütahyaya gelin geldim ailem bi süre küs kaldı bana ama düğünüme geldiler kayincalidem düğünde kınada annemi çok ezdi hep laf soktu annem cok uzuldu ama hic sesini cikarmadi bende sesimi çıkarmadım neyse düğünümden 6 ay sonra annem antalyadan evime ilk kez geldi 1 hafta 10 gün falan kaldı ama hep ara vererek kaldı yani bi iki gün bende kalıp teyzemlere dedemlere falan gitti onlarda kaldı tekrar geldi bana ama eşim annemi evde istemedi hep surat astı bu yüzden esimle tartıştık esim annesini babasini cagirdi geldiler kayinvalidem elini opturmedi bile oturduk hepimiz konusmak icin ama kayinvalidem anneme sen niye geldin niye burda kalip bunlarin arasini bozuyosun falan dedi ertesi gun bunlar yaşanınca biz tartışınca annem de dedemlere gitti ben gidiyim sizde yanlız kalıp düzgünce kavga etmeden konuşun dedi bana. Neyse o gün akşam geldi esim eve konuşmak istedim ama çok sinirliydi biz tartışırken baya kavga etmeye başladık anneni istemiyorum burda kalamaz dedi ben o an yıkıldım ve valizimi alıp gittim antalyaya o süreç çok zor geçti ailem bana cok destek oldular ama eşimi sevdiğim için tekrar barıştım yeni evliyiz belki bunlar ders olur düzelir herşey diye düsündüm şimdi barışalı 2 ay oldu ama esimle yine hep aileler yüzünden tartisiyoruz annemler sezon açılınca çalışıyor bende yazın onlarla gorusmiycem için esime 1 haftalığına antalyaya gitmek istediğimi söyledim  git dedi ama alttan alttan afi i yine soyluyor annenleri özliyceksen neden benimle evlendin diyor beni bu konuda hiç bi zaman anlamadı bazen o kadar çok canım yanıyor ki ne yapıcağını bilemiyorum aslinda esimle normalde iyiyiz ama bazen düssman gibi oluyoruz 

20 Cevaplar

0 oy
(487 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah korusun ailene bişey olsa hiç umursamaz gelsinler bizde kalsınlar demez o zaman ama kusura bakma da o kadar da agzının içine bakma kendince seni uzklaştırıyor ailenden eşin yokken ailen wardı kendi ailesi can ciger de seninki başka bişey mi bu kadar da yüz verme eşine onlar senin ailen sonuçta saygılı olmak zorunda.
(6 puan) tarafından
O zamanlar annemi evde istemeyince bosanmak icin gittim nasıl annemi evde istemez bunu nasıl yapar diye ama yapamadim onu özledim belki düzelir diye düşündüm ama olmuyor ya hala daha hep tartisiyoruz annen baban beni aramiyolar diyo bende diyorum ona sende onları hıc aramıyorsun diyorum ama o kendi bildiğini okuyor hıc bişeyin düzenlediğini görmek çok üzücü yorumunuz için teşekkür ederim
(487 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hic bir erkek icin aileyi terketmeye değmez...

0 oy
tarafından

Nıye ıstemıyormus beyfendı annenı ne hakla ? 

Tamam o zaman bende senın annenı ıstemıyorum deseydın 
(6 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
O süreçte zaten ben valizimi hazırlayıp giderken kayinvalidemle kavga etti. artık bu zaman kadar hep sustum şimdi susmuycam mutlu ol boşanıyorum dedim oğluna da anasız babasız bi kız alırsın dedim sonra şimdi biz baristigimzdan beri görüşmüyorum ben annesiyle ama eşime dedim onlar iyi de olsa kötü de olsa senin annen ailen sen görüş dedim
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Pardonda aileni ozluyecektinde benimle neden evlendin diyeceğine senin bi ailen olduğunu bilmeden mi evlendi kusura bakma da aile sevgim kimseden üstün olamaz hele böyle cahil bencil insanların yanında ben bi dkka bile durmam hele bide işin içine anasigili karıştırmış oh ne ala memleket anama babama kurban ederim onları 
0 oy
(6,296 puan) tarafından
O anasi gilin agzina bakacakmista senle nie eklenmiş o zaman annen kuzum o senin taviz werme onlar senin hep arkanda olmus sen onları kırma ayrıca benim ailemi hesaba almiyani afedersin besledim ****** kadar hesaba almam 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Benim ailemi evimde istemeyen beni aileme göndermeyen herifin de ben anasını evime de sokmam o adamı da gondermem kusura bakma canım ama böyle sevgi yerin dibine batsın bu zaman kadar o adam yoktu hayatında ne varsa ailende var seni bu yaş aailen getirdi kocan kim oluyor ki sen onun her dediğini yapmaya kalkarsan daha falzasini ister hiç konustirmaz bile ay çok sinirleniyorum böyle erkeklere ya 
(14,386 puan) tarafından
Çok doğru yazmışsın canım
(7,441 puan) tarafından
Ama oyle degilmi erkeklere ne kadar fırsat verirsen o kadar tepene çıkıyor
(6 puan) tarafından
Ailemi her ne olursa olsun atmam zaten düzelmesini bekliyorum esimin ama beklerken de ben benliğimi kaybedicem herhalde çok zor herşey
(7,441 puan) tarafından
Böyle insanlar düzelmez canım hele ki sen sesini çıkarmadigin  sürece hiç değişmez  tavrijj net belli edeceksin sen gidemiyorsan ailen gelmiyorsa oda gidemez onlar da gelemez net
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Niye onunla evlenince ailenden kopacak misin ki böyle birsey diyor bence ailesi etkiliyor laflarıyla 
(2,267 puan) tarafından
Ya konuşmalara bak kendilerini senin sahibin zannediyorlar ailecek, bence çok ezdirme kendini canim belli üste çıkacaklar herseyde
(6 puan) tarafından
Soruyorum diyorum ki ailemi silmemi mi istiyorsun diyorum hayır ama bu kadar aile delisi olma abartma diyor ben bisey dediğim zaman ben arkamda dur diyor ama sonuçta onlar benim ailem ne onlarla kötü olabilirim ne de esimle dengede tutmak için elimden geleni yapiyorum oysa
(2,267 puan) tarafından
Normalde eşinle aran iyi sanırım tatlilikla yaptır istediklerini bütün erkekler böyle sıkıntıyla olursa huzur kaciyor yapacakları varsa da yapmiyorlar.. senin ailene neden böyle düşünüyor bi sorun yaşadılar mi
(6 puan) tarafından
Hayır bi sorun yaşamadılar işte bu yüzden çok canım yanıyor bisey geçse bi sorun olsa gam yemiycem gprusturmem etmem demiyor ama sürekli kavga sürekli tartışma çok yoruldum
(2,267 puan) tarafından
Allah sana ferahlık evine de huzur versin canim..
0 oy
(311 puan) tarafından
Annen seni büyütsün bu yaşa getirsin elin oğlu koparmaya çalışsın ne kadar yazık o hep annesinin dolduruşuna geliyor belli Allah hidayet etsin çok zor ben de ilk zamanlar çok yaşadım bu durumu annemle eşim arasında çok kaldım 5 sene oldu evleneli anca düzeldi şimdi kendi gidelim diyo ama ne kavgalar ettim ben eşim beni kaybetmekten çok korkuyo hep boşanıcam senden diyordum öyle öyle düzeldi korktu onu bırakıp giderim diye ailenden asla vazgeçme eşinde olsa ne Allah yardımcın olsun canım
(6 puan) tarafından
Allah razi olsun bizde inşallah o güzel günleri görebiliriz bende sabrediyorum
(311 puan) tarafından
İnşaallah görürsünüz
0 oy
(333 puan) tarafından
Esini biri dolduruyor canim. Kacarak evlenmissin onlara katlanmaya mecburmussun gibi hissetiriyorlar. Laftan anlayan biriyse insallah duzelir. 
(6 puan) tarafından
Ilk zamanlar öyleydi ama bi ayrilik yaşadık ailemin bana destek olduğunu gördü benim gidebilicegimi gördü ona mecbur olduğumu şuan düşünmüyor ama ona rağmen biseyler düzelmiyor
(333 puan) tarafından
Cocuk yoksa hic yapma derim canim. Hani kafani karistirmak istemem ama once sikintilari duzelt
(6 puan) tarafından
Çocuğumuz yok istiyodum aslında ama allahımım bi bildiği var demek ki vermedi bugün de esimle yine tartışınca çocuk istemiyorum dedim daha bizim evliliğimiz oturmadı bu kavgaların arasında bi çocuğumuz olsun istemiyorum dedim o zaman evli kalmamızın bi anlamı yok dedi ama ben istemiyorum ama o çok istiyor baba olmayi
(333 puan) tarafından
Bence bekle evliliginiz otursun o istiyorsa seni kirmamayi ogrensin. Bi de meshur dusunce vardir cocuk olsun duzelir sakin buna aldanma aksine daha cok bozuluyor cocuk oldugu icin ayrilik da zorlasiyor. Olan sana ve cocuga olur
0 oy
(664 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yaşadım canım zamanla yoluna giriyor he de geç boşanmayacaksan yoksa çok zor 
0 oy
(253 puan) tarafından
Hicte aileni ezdirme canm o senin aileni istemiyorsa. Sende onu ailesini evinde isteme tepkini göster soyle benim ailem annem ne yapıyor da sen onları istemiyosun onlar benim ailem istediklerinde de gelecekler evime bundan rahatsız olamazsın de 
0 oy
(71 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun diycek baska birsey bulamiyorum ‍♀️
(6 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(732 puan) tarafından
Cnm ben 2 buçuk ay önce doğum yaptım annem geldi yanıma abartısız eşim her işten gelişte annemi öperdi durumunu sorardı benim annem der o şekilde sever annemi ama bikere sohbet esnasında saçmalamayın dedi çoğul konuştu sonra yanlız kaldığımızda onu uyardım nasıl saçmalamayın dersin annem ya üzerine alınmışsa die. Sana dedim dedi. Bilmiyorum bak konuşmalarına dikkat et dedim annemle. Tm cnm dddi. Ki onun ailesiylede hiç geçinemem. Her neyse ailemi istemeyen kocayıda ben istemem 
(6 puan) tarafından
Cok şanslısınız bende öyle olmasını çok isterdim çünkü bende ailemi çok seviyorum ve çok düşkünüm hep hayal ederdim evlenince anneme yakın olayım bi derdim sıkıntım olduğunda kapısını çalıp bi çayını icmeyi falan ama tam tersi oldu
(732 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun onuda islah etsin
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Ailem bnm kirmizi cizgim esim bna ne yaparsa affedebilirim ama ailemr laf soylemesine izin vermem allah kimseyi esiyle ailesi arasinda birakmasn ins
(6 puan) tarafından
Amin inşallah çok zor herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışmak çabalamak daha da bi zor
0 oy
tarafından
Çok zor bi durum anne isim içine girince konu çok hassas oluo Allah yardımcın olsun canım bende kutahyadayim bu arada merkezde mısın sen
(6 puan) tarafından
Evet merkezdeyim siz ilçelerinde misiniz
tarafından
Yok canım bende merkezde oturuyorum
0 oy
tarafından
Dinde kaynana ve kaynata yok 

Fıkhen öz anne ve baba yerine geçip senin uzerinde eşit haklari oluyor tabi seninde onlara yerine getirmen gereken vazifeler eşit oluyor hic bir fark yok hic bir ayrim yok OLMAMASI LAZIM kan bağı değil can bağı var. Onların canından can alıyorsun kendi canina can katmak için. Yavrularini sana emanet ediyorlar cigerlerinden bir parçayı. Ah damatlar ah Rabbim ıslah etsin bu mubarek gece hürmetine 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Yok hiç olmadı bu seni esir olarak ta almadi kusura bakmasın o k.validen ne pislik bir insanmış ona mi kaldı laf soylemek annene asla ezdirme aileni asla .düzelmez hic sanmıyorum eşinin fikri bu sekil devam eder 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Oncelikle kolay kolay bi erkege guvenip aileni karsina almasaydin cnm cunku hic bi erkegin garantisi yok senin ailen ne olursa olsun arkanda olr cunkü esine ve size gelince eyer aileler icin kavga ederseniz isin cok zor cunku esimle ayni durumu paylasyorum 5 yildr evliyim 3 cocgum var hala aileler icin kavga ederz o ailen byle der ben ailen byle derim
0 oy
tarafından
Kusura bakma canım bu evlilik gitmez aileler bir birini istemeyince altından bişey çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 963 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (138 puan) tarafından soruldu
+4 oy
53 cevap 966 göst.
0 oy
11 cevap 732 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.

405,597 soru